Branding bureau

In de huidige markt met veel keuze voor bedrijven, is het belangrijk dat je je goed onderscheidt van de concurrent. Je wilt tenslotte dat prospects voor jou kiezen. Dit doe je met goede branding. Een goede branding strategie brengt de waarde van jouw bedrijf beter naar voren. Elk bedrijf heeft namelijk een eigen verhaal, visie en waarde. Maar hoe creëer je een goed brand?

Missie en visie

Allereerst is het goed om in kaart te brengen wat jou als merk of bedrijf uniek maakt. Vraag jezelf af: Wat doe je? Waar sta je voor? Voor wie doe je het? Hoe wil je dat anderen over jou praten? Met het beantwoorden van deze vragen vorm je de missie en visie van je bedrijf. Vervolgens gaan we kijken hoe we deze het best kunnen overbrengen op je doelgroep.

Helikopter view

Om je missie en visie over te brengen op je doelgroep, moet je weten wie je doelgroep is en wat er bij hun speelt. Met jouw product of dienst wil je hun pijnpunten wegnemen, maar dan moet je wel weten wat deze zijn. Wij helpen je om hierachter te komen door een persona op te stellen, dit karakteriseert jouw ideale klant. Daarnaast maken we een concurrentieanalyse en kijken we naar marktontwikkelingen en trends om een sterke positie in de markt voor te bereiden.

Een goed brand

Straalt jouw merk uit wat je wilt uitdragen? Slaat het aan bij je prospects? En is deze visuele identiteit onderscheidend van je concurrenten? Voor een goede branding kijken we naar een passend logo, passende kleuren, lettertypes, herkenbare elementen en beelden. Al deze onderdelen vormen de basis om je merk sterk te positioneren op de markt. Wil je aan de slag met (nieuwe) branding om jouw merk te versterken? Neem vrijblijvend contact met ons bureau op.

Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.
Zeer prettig en professioneel bedrijf. Vrij snel en goed een animatie film met ze gemaakt voor Premium Positioning. Resultaat mag er zeker wezen. Daarnaast op een fijne manier samengewerkt. 5 sterren zeker op zijn plek.
- , Co-founder @ Premium Positioning
Phil & Flo heeft in een korte tijd een mooie digitale tour weten neer te zetten voor de CSB. Hierin hebben wij de samenwerking en de uitwisseling van ideeën als zeer prettig en praktisch ervaren.
- Volkert Renooy, Teamleider @ CSB Amsterdam
Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door Phil & Flo: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van Phil & Flo verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
- Martine Bouwman, Hoofd marketing @ PRA Health Sciences