starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Animatie video laten maken

Op zoek naar een impactvolle manier om je doelgroep te bereiken? Overweeg een animatie video. In een wereld vol informatie biedt een creatieve animatie duidelijkheid en onderscheidend vermogen. Bij ons gaat het niet alleen om visuele flair, maar we denken ook met je mee op strategisch niveau. Samen creëren we content die echt indruk achterlaat.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Animatie video laten maken?

Natuurlijk heb je een heleboel te vertellen. Het is dan ook verleidelijk om dat allemaal uit te typen in grote lappen tekst. Maar als je een doelgroep wilt aanspreken, kun je moeilijk verwachten dat die dat allemaal gaan lezen. Waarom ze niet trakteren op een leuk, interessant en bovenal korte animatie-video, waarin je dezelfde boodschap overbrengt? Dat werkt veel beter in het bereiken van je doelgroep en door de duidelijke toon en sfeer kun je ze ook veel beter overtuigen. Binnen 40-60 seconden kom je tot de kern, en bereik je je doelgroep veel beter dan met leeswerk.

Video afspelen
animatie video laten maken - Alfa

Virtual Reality Animatie
Heb je een Virtual reality headset? Bekijk dan onze VR animatiefilms eens! Deze oplossing biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook geweldig om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

Video afspelen
animatie video laten maken - stadskanaal

Animatie video laten maken en SEO
Zoekmachines houden meer van film dan je denkt. Ook Google en consorten hebben door dat er een flinke verschuiving aan het plaatsvinden is van tekst richting animatie, video en illustraties. Maar ze kunnen animatie-video’s nog niet zo goed interpreteren. Daarom helpen we zoekmachines een handje op weg, door onze video’s te optimaliseren voor indexatie. Zo brengen wij je content naar een hogere positie in de zoekresultaten met onze animatie-video’s.

Video afspelen
animatie video laten maken - resvinet

Kosten animatie video laten maken
Wij werken altijd in overleg en leveren je maatwerk. Dat doen we omdat we geloven dat standaardanimaties veel minder aansprekend zijn: sterker nog, ze hebben een beetje een goedkope uitstraling en kunnen niet de emotionele connectie maken die een goede, persoonlijke animatie-video wel kan. Bel voor een globale prijsindicatie naar 085 – 273 8331

Video afspelen

Vandaag nog alles weten over animatie video?
Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden om een animatie te laten maken.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.