starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Animatie laten maken
in Amsterdam door Phil & Flo

Animatie laten maken in Amsterdam? Ons team is klaar om samen te werken met bedrijven, instanties en ondernemers voor het maken van effectieve animatievideo’s in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een frisse manier van storytelling en videomarketing? We produceren voor jou de juiste online marketing content; unieke, op maat gemaakte animatiefilms.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Frisse animatie laten maken in Amsterdam
Online op een toffe manier je verhaal vertellen? Een goede creatieve animatie maakt in één oogopslag duidelijk wat je boodschap is. Phil & Flo maakt animatievideo’s met de juiste mix van beeld, geluid en animatie. We kunnen dit in zowel 2D als 3D en zelfs Virtual Reality animaties of hologram animaties. Het biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook effectief om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

 
Video afspelen

Zeg het met bewegend beeld
Een animatie doet twee dingen veel beter dan tekst en statische afbeeldingen: opvallen en een verhaal vertellen. Je pakt de aandacht met graphics en een stijl die je doelgroep aanspreken, en goed bij je bedrijf passen. In een duidelijke, luchtige en sfeervolle animatie vertel je een verhaal op een speelse of juist serieuze manier. Daar zetten we natuurlijk ook passende achtergrondmuziek, geluidseffecten en een prettige voice-over voor in. Hoe dan ook, de boodschap komt altijd helder over.

Video afspelen
VR aniamtie laten maken

Visie op animatie
Met alle mogelijkheden die moderne techniek biedt is 2D animatie3D Animatie, interactieve animatie en Virtual Reality animatie voor iedereen binnen bereik. Dat vraagt meer dan ooit om een onderscheidende visie. Wij geloven dat een animatiefilm om een paar elementen moet gaan; unieke stijl, goede stem en uiteraard een aansprekend verhaal. Die elementen verpakken we tot een sfeervolle animatie, waarin jouw stijl en boodschap de hoofdrol spelen. Dat lukt alleen als we goed samen werken en voor jou een concept op maat maken en kiezen voor een unieke stijl.

Video afspelen

Zet animatie Amsterdam effectief in
Bij Phil & Flo in Amsterdam doen we meer dan alleen maar sprankelende animaties in elkaar zetten. We helpen je ook op weg om met deze animatie je promotiecampagnes, social-mediastrategie en klantenservice naar het volgende niveau te tillen. We optimaliseren de video’s voor een betere vindbaarheid in zoekmachines en adviseren je over gericht adverteren met video’s. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.