Wervingsvideo laten maken

Hoe breng je de unieke sfeer van jouw bedrijf, de dynamiek op de werkvloer en de bijzondere momenten van teamuitjes over? Niet door woorden, maar door beelden. Door een wervingsvideo te laten maken, geef je potentiële werknemers een authentiek inkijkje in de cultuur en de energie van je bedrijf. Waar woorden tekort schieten, brengt een wervingsvideo de essentie van je organisatie tot leven.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Wervingsvideo laten maken
Je als bedrijf ten opzichte van je concurrenten op een fantastische manier onderscheiden? Geen saaie vacaturetekst, maar een authentieke film waarin het bedrijf en de functie in de schijnwerpers worden gezet. De wervingsvideo of vacature film kan inzoomen op een specifieke vacature of juist het bedrijf in alle aspecten laten zien. Ons creatieve marketing team denkt mee over de meest succesvolle formule.

Video afspelen
wervingsvideo laten maken - phil en flo

Een wervingsvideo laten maken, hoe werkt dat?

Een wervingsvideo geeft kandidaten een goed beeld van het bedrijf. Letterlijk. Jij en je collega’s vertellen over het bedrijf en brengen zo het enthousiasme over voor de camera. Ons team ondersteunt en begeleidt de collega’s tijdens het filmen. Geen acteurs, maar een eerlijk verhaal. Sfeervolle beelden, de juiste achtergrondmuziek en een professionele montage doen de rest. Zo ontstaat het verhaal van jouw bedrijf binnen één minuut.

Video afspelen

Vacature films inzetten
Jouw vacature film wordt breed inzetbaar op al je social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook en op de vacaturebanken zoals Indeed. Bij een goede videodistributie kan de film een grote hit worden onder jouw doelgroep op sociale media. Een aansprekende film wordt graag gedeeld en bereikt zo die talenten die je graag binnen wilt halen.

Ook zoekmachines houden van video’s. Phil & Flo adviseert je graag over zoekmachineoptimalisatie in combinatie met wervingsvideo’s, zodat jullie bedrijfsvideo of bedrijfsfilm de hoge score krijgt die hij verdient.

Video afspelen
wervingsvideo laten maken - phil en flo - Chipsoft

Een wervingsvideo laten maken: wat levert het op?
Wil je in de huidige tijd nieuwe medewerkers werven? Dan is het raadzaam een wervingsvideo te laten maken. Als bedrijf is het onverstandig om achter te blijven. Video is namelijk meer dan een trend. Het is een belangrijk medium geworden. Wanneer je een video hebt laten maken betaalt dit zich uit in de respons. Op wervingsvideo’s wordt meer gereageerd dan op een standaard vacaturetekst.

We hebben al vele Wervingsvideo’s geproduceerd voor verschillende branches:

Teamscan door phil en flo

Vandaag nog meer weten over employer branding?
Wil je niet meer het risico lopen dat de perfecte kandidaat voor je functie afhaakt omdat zij of hij geen goed beeld krijgt van je bedrijf? Phil & Flo maakt hoogwaardige employer branding video’s om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. Wij laten jouw bedrijf van de beste kant zien, zodat potentiële werknemers enthousiast bij je zullen solliciteren.

We vertellen je hier graag meer over en beantwoorden al je vragen in persoon. Neem vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over de kansen van employer branding en videomarketing voor jouw bedrijf!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.