Complexe zorg uitgelegd
in een 2D uitleganimatie

De complexe boodschap van jeugdzorginstelling D3, vertaalden we in een begrijpelijke en boeiende 2D uitleganimatie.

Vraagstukken rond jeugdhulpverlening en kindontwikkeling zijn vaak complex, maar juist daardoor belangrijk om helder te communiceren. D3 heeft een uniek en krachtig verhaal te vertellen, maar stond voor de uitdaging om deze boodschap helder en duidelijk over te brengen aan hun doelgroep in een competitieve omgeving.

De uitdaging

D3 werd geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Ten eerste moesten ze de complexiteit van hun ‘Dromen, Durven, Doen’ concept en de unieke 5xO benadering begrijpelijk maken voor een breed publiek. Ten tweede wilden ze zich onderscheiden in een competitieve markt vol jeugdhulpverleningsorganisaties. Ten slotte wilden ze betrokkenheid creëren en echte impact maken, niet alleen met feitelijke informatie, maar met een boeiende benadering.

Onze 2D animatie oplossing

Phil & Flo nam deze uitdagingen aan door de complexe boodschap van D3 te vertalen naar een begrijpelijke en boeiende 2D-animatie. Hun missie “Het onbewandelde pad vinden dat het kindperspectief boven alles krijgt.” werd daarbij onze rode draad. Met zachte kleuren, gradients en texturen creëerden we een animatie die niet alleen qua boodschap, maar ook qua gevoel aansluit bij D3 en haar missie.

Wat D3 eraan heeft

Het resultaat was een high-end 2D animatie die de scope van D3 in beeld bracht, waarbij ze zich inzetten voor een nieuwe, duurzame beweging in jeugdontwikkeling. Onze animatie maakte de complexe concepten begrijpelijk en toegankelijk voor een breder publiek. Onze strategisch onderbouwde maatwerk animaties zorgden ervoor dat D3 en haar ‘Dromen, Durven, Doen’ opvalt tussen andere jeugdhulpverleningsorganisaties. Bovendien versterkte de professionele animatie het merk D3 en laat het een blijvende indruk achter bij iedereen die de animatie ziet.

Ben je geïnspireerd door het succesverhaal van D3? Wil je ook jouw boodschap helder en effectief overbrengen? Phil & Flo staat klaar om je te helpen bij het creëren van een 2D-animatie die niet alleen informeert, maar ook inspireert.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen een nieuwe richting in te slaan en een sterker imago op te bouwen in jouw sector!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.