Branding video laten maken

Een branding video laten maken is onmisbaar in de huidige digitale markt. Zonder deze visuele identiteit blijft je merk onopgemerkt. Het laten maken van een branding video is dé sleutel tot krachtige online zichtbaarheid. Presenteer je bedrijf authentiek, laat zien waar je voor staat, of toon de visie die je voor ogen hebt. Breng je unieke merkidentiteit tot leven en onderscheid jezelf duidelijk van je concurrenten.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Waar sta je voor?
Wie zijn jullie? Waar staan jullie voor? Wat is de sfeer op de werkvloer? Hoe klinkt een tevreden klant? Dit vat je niet in tekst en afbeeldingen alleen. De kernwaarden van het bedrijf komen het beste over in een bedrijfsvideo gemaakt door Phil & Flo. Ideeën nodig?

Video afspelen
branding video laten maken - ICON

Branding video voor Social Media
Met een branding video geef je potentiële klanten de nodige informatie en een inkijkje in je bedrijf. Maar belangrijker nog: je valt op. Een goede Branding video wordt snel opgepikt en via YouTube, Instagram of LinkedIn talloze keren gedeeld. Een video zorgt voor gemiddeld 30 procent meer conversie op je site. Met een onprofessionele of zelfs helemaal geen bedrijfsfilm vis je achter het net: geen bereik, geen views, geen klanten.

Video afspelen
branding video laten maken - Elsun

Een branding video, hoe werkt het?
Bij Phil & Flo weten we hoe je indruk maakt. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goede brandingvideo:

Storytelling: Medewerkers en klanten vertellen hun persoonlijke verhaal waarin de doelgroep zich herkent.

Vertrouwen: Een goede branding video straalt vertrouwen uit. Het weerspiegelt de trots en het succes van de onderneming.

Professionaliteit: Met een vakkundig gefilmde en gemonteerde video onderscheid je je direct van de vele amateuristische films op internet.

Call to action: De video overtuigt en zet aan tot actie.

Video afspelen
branding video - NOMIOS

Een branding video laten maken door Phil & Flo
Het unieke concept, het logo en de sfeer van jouw bedrijf communiceer je het best door een branding video te laten maken. Onze specialisten stemmen de bedrijfsfilm af op de stijl en toon van jouw doelgroep. Een branding film laten maken door Phil & Flo betekent een professionele productie met een verbluffend resultaat.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.