Het gevoel en hart van je bedrijf in beeld

Zonder goede branding video ben je niet zichtbaar en niet tastbaar. Het is de beste online marketing tool van dit moment. Door een korte film te laten maken zet je je bedrijf neer zoals het is, of zoals jij wilt dat het wordt. Je brengt het ware bedrijfsgevoel over en onderscheidt je met jouw unieke ‘brand’ of merk van de concurrentie.

Waar sta je voor?

Wie zijn jullie? Waar staan jullie voor? Wat is de sfeer op de werkvloer? Hoe klinkt een tevreden klant? Dit vat je niet in tekst en afbeeldingen alleen. De kernwaarden van het bedrijf komen het beste over in een bedrijfsvideo gemaakt door Phil & Flo. Ideeën nodig?

JDE filmopnames- Phil & Flo

Branding video voor Social Media

Met een branding video geef je potentiële klanten de nodige informatie en een inkijkje in je bedrijf. Maar belangrijker nog: je valt op. Een goede Branding video wordt snel opgepikt en via YouTube, Instagram of LinkedIn talloze keren gedeeld. Een video zorgt voor gemiddeld 30 procent meer conversie op je site. Met een onprofessionele of zelfs helemaal geen bedrijfsfilm vis je achter het net: geen bereik, geen views, geen klanten.

Peter & Suzan - Phil & Flo

Een branding video, hoe werkt het?

Bij Phil & Flo weten we hoe je indruk maakt. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goede video.

- Storytelling. Medewerkers en klanten vertellen hun persoonlijke verhaal waarin de doelgroep zich herkent.

- Vertrouwen. Een goede branding video straalt vertrouwen uit. Het weerspiegelt de trots en het succes van de onderneming.

- Call to action. De video overtuigt en zet aan tot actie.

- Professionaliteit. Met een vakkundig gefilmde en gemonteerde video onderscheid je je direct van de vele amateuristische films op internet.

Aron & Inge - Phil & Flo

Een branding video laten maken door Phil & Flo

Het unieke concept, het logo en de sfeer van jouw bedrijf communiceer je het best door een branding video te laten maken. Onze specialisten stemmen de bedrijfsfilm af op de stijl en toon van jouw doelgroep. Een branding video laten maken door Phil & Flo betekent een professionele productie met een verbluffend resultaat.

Free a Girl - Phil & Flop
Inge
 

Inge - Creative Producer

Joejoe, Inge hier! Plannen, organiseren en regelen, het zit in mijn DNA. Als 27-jarige projectmanager vind ik het enorm leuk om een project van A tot Z te begeleiden en te regelen. Sinds september 2019 ben ik aan het werk als Creative Producer bij Phil & Flo.