Bedrijfsfilm laten maken
in Groningen

Zit je met je bedrijf of organisatie in Groningen of omgeving? Niet zo gek, want deze noordelijke stad heeft genoeg te bieden voor ondernemers. Het is een voedingsbodem voor talent en creatieve geesten. Door een bedrijfsfilm te laten maken kun je met een korte, heldere en aansprekende boodschap goed opvallen met je bedrijf in Groningen. Phil & Flo in de Oude Boteringestraat helpt je graag.

Het team van Phil & Flo juicend met de armen in de lucht

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Bedrijfsfilm laten maken of zelf doen?
Iedereen kan tegenwoordig films maken. Met een camera op iedere telefoon en goedkope (of gratis) video editing software kun je aan de slag. Maar het risico is dat je daarmee onprofessioneel overkomt en dat wil je natuurlijk niet. Je tekent toch ook niet je eigen briefpapier? Het is beter om te kiezen voor een professionele studio om een bedrijfsfilm te laten maken. In Groningen kun je daarvoor terecht bij Phil & Flo, we zitten aan de Oude Boteringestraat 71

Marketing plan door phil en flo

Je bedrijfsfilm in Groningen effectief inzetten
Met een professionele bedrijfsfilm ben je een heel eind, maar nog niet klaar. Want hoe zorg je ervoor dat mensen je film ook zien? Bij Phil & Flo hebben we veel ervaring met het succesvol inzetten van video’s in online marketingcampagnes. Van traditionele ad campaigns op websites tot social media, met ons wordt je video zeker gezien. Interesse? Je bent niet de enige, met ruim 200 klanten in heel Nederland (én daarbuiten) zijn we populair door onze kennis en ervaring! Kom langs op ons kantoor in Groningen en ontdek wat je anders had laten liggen.

Video afspelen
Een team collega's zit aan een hoge tafel met okergele stoelen in de kantine van een kantoor te lunchen

Bedrijfsfilm laten maken in Groningen?
Ben je benieuwd naar de concrete voordelen van een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animatiesbedrijfsfilm, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen.

Video afspelen
solarclarity video

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.