Bedrijfsfilm laten maken in Groningen

Zit je met je bedrijf of organisatie in Groningen of omgeving? Niet zo gek, want deze noordelijke stad heeft genoeg te bieden voor ondernemers. Het is een voedingsbodem voor talent en creatieve geesten. Geen wonder dus dat veel ondernemers zich hier vestigen. Hoe breng je je bedrijf het beste onder de aandacht in Groningen? Door een bedrijfsfilm te laten maken kun je in een korte, heldere en aansprekende boodschap goed opvallen. Daar kan Phil & Flo in de Oude Boteringestraat je goed bij helpen.

Val op met een bedrijfsfilm in Groningen

Je bedrijf onder de aandacht brengen met een bedrijfsfilm kan verschillende doelen dienen. Om een band op te bouwen met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld. Maar ook om toekomstige werknemers voor te lichten is het een nuttig middel. Een bedrijfsfilm laten maken voor je onderneming in Groningen zorgt er in ieder geval voor dat je veel meer opvalt dan met alleen tekst. Een geschreven beschrijving komt al snel standaard en ongeïnspireerd over, hoe goed geschreven ook. Daar pakt een film veel beter de aandacht.

Bedrijfsfilm laten maken of zelf doen?

Iedereen kan tegenwoordig films maken. Met een camera op iedere telefoon en goedkope (of gratis) video editing software kun je aan de slag. Maar het risico is dat je daarmee onprofessioneel overkomt en dat wil je natuurlijk niet. Je tekent toch ook niet je eigen briefpapier? Het is dan ook veel beter om te kiezen voor een studio om professioneel een bedrijfsfilm te laten maken. In Groningen kun je daarvoor terecht bij Phil & Flo. Ons kantoor zit in de Oude Boteringestraat 71!

Je bedrijfsfilm in Groningen effectief inzetten

Met een professionele bedrijfsfilm ben je een heel eind, maar nog niet klaar. Want hoe zorg je ervoor dat mensen je film ook zien? Bij Phil & Flo hebben we veel ervaring met het succesvol inzetten van video’s in online marketingcampagnes. Van traditionele ad campaigns op websites tot social media, met ons wordt je video zeker gezien. Interesse? Je bent niet de enige, met ruim 200 klanten in heel Nederland zijn we populair door onze kennis en ervaring! Kom langs op ons kantoor in Groningen en ontdek wat je anders had laten liggen.

Bedrijfsfilm laten maken in Groningen?

Ben je benieuwd naar de concrete voordelen van een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilm, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen. Leer ons kennen en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.