Animatie Studio
in Groningen

In het hoge noorden van Nederland broeit het van de creativiteit. Groningen heeft een allure die creatieve vakmensen aantrekt. Ook voor een professionele animatiestudio hoef je niet meer naar de Randstad. Bij Phil & Flo kun je terecht voor al je animatiebehoeften. Wij maken creatieve en aansprekende animaties. Natuurlijk ook voor organisaties buiten Groningen.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Animaties zijn duidelijk en sprekend
Wanneer heb je een animatiestudio nodig? Simpel gezegd: altijd als je een verhaal te vertellen hebt waarvoor alleen video niet genoeg is. Daarbij kun je denken aan een filmpje om iets uit te leggen (dat wordt ook wel een uitleg-animatie genoemd), maar ook als het gaat om een luchtige, vrolijke toon aan te slaan. Dat laatste kan goed uitpakken voor een reclamevideo, maar bijvoorbeeld ook voor een bedrijfsanimatie. Daarin laat je kort en duidelijk zien waar jouw onderneming voor staat.

Video afspelen

De mogelijkheden van een animatiestudio
Met een animatie kun je nog alle kanten op. Je kunt het bij een stijlvolle 2D-animatie houden, of de diepte ingaan met een 3D-animatie. Daarnaast kies je voor de juiste muziek onder je animatiefilm, en een prettige vertelstem. Zeker bij uitleganimaties is het belangrijk dat je de juiste elementen kiest, zodat de kijkers niet afhaken. Gelukkig weten de vakmensen van Phil & Flo’s animatiestudio in Groningen goed wat werkt en wat niet. Samen met hen ontwikkel je je animatiefilm van concept tot videofilm.

Video afspelen

De leukste animatiestudio in Groningen
We maken graag in persoon kennis met onze klanten. Je bent natuurlijk altijd welkom in ons mooie pand, maar we komen ook gerust bij jou langs! Samen ontdekken we alle toffe mogelijkheden met animatiefilms. Naast het maken van je animatie vertellen we je ook hoe je deze zo effectief mogelijk gebruikt. Zo voorkom je dat deze nooit gezien wordt, want dat gebeurd nog te veel. Wij creëren een animatiefilm en adviseren je over de maximale online inzet van deze film.

Video afspelen

Prijsindicatie voor een animatie film laten maken
Wil je een animatie die tot de verbeelding spreekt? Maak vrijblijvend een afspraak en dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.