starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Phil & Flo
Animatie studio Utrecht

Zoek je een animatiestudio in Utrecht? De animatiespecialisten van Phil & Flo staan klaar om voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Utrecht pakkende animatiefilms te maken. 
Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Animatie laten maken in een studio Utrecht
Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak om tot een uniek resultaat te komen. Onze specialisten kijken waar je doelgroep zich bevindt en waar deze interesse in heeft, vervolgens ontwikkelen we samen met jou het concept en daarna gaan we creatief en vakkundig aan de slag met het maken van de animatie. Met onze animatiestudio kies je voor echt maatwerk en geen dertien-in-een-dozijn. Lees hier meer over 2d animatie en 3d animatie.

Video afspelen

Hoe werkt onze animatie studio in Utrecht?
Als je met ons in zee gaat, houden we je continu op de hoogte van de voortgang. We werken sowieso met een helder stappenplan. We bepalen het doel van de animatiefilm, schrijven het script, en vertalen dat naar een aansprekende video. Maar daar houdt het niet op: we zijn namelijk ook expert op het gebied van videomarketing. Wij helpen je dus ook met het bepalen van een strategie om je animatie gericht in te zetten.

Video afspelen

Marketingstrategie en promotie
Als je een succesvolle animatie hebt laten maken voor je bedrijf in Utrecht, wil je ook je relevante doelgroep bereiken. Hoe doe je dat? Met een goed uitgedachte marketingstrategie zorgen we ervoor dat je animatie aankomt bij je doelgroep in Utrecht en daarbuiten natuurlijk. Dat kan door goed geplaatste video-advertenties, een social media campagne en een succesvolle lancering van je video. Wij stemmen de promotie en marketing van je animatiefilm perfect af op de inhoud.

Video afspelen
Een tekening van het menselijk brein met daarin gele en blauwe kleurvlakken op een roze achtergrond

Leer Phil & Flo animatie studio Utrecht kennen
Om je te overtuigen en inspireren, hebben we een grote greep uit eerdere cases online. Zo zie je van tevoren wat onze animatie studio al in Utrecht heeft gedaan. Wij geloven ook in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek. Zie jij dat ook zitten? Dan kun je meteen contact met ons opnemen, of langskomen op een van onze kantoren.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.