Phil & Flo: Animatie studio Utrecht

Zoek je een animatiestudio in Utrecht? De animatiespecialisten van Phil & Flo staan klaar om voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Utrecht pakkende animatiefilms te maken.

Animatie laten maken in een studio Utrecht

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak om tot een uniek resultaat te komen. Onze specialisten kijken waar je doelgroep zich bevindt en waar deze interesse in heeft, vervolgens ontwikkelen we samen met jou het concept en daarna gaan we creatief en vakkundig aan de slag met het maken van de animatie. Met onze animatiestudio kies je voor echt maatwerk en geen dertien-in-een-dozijn. Lees hier meer over 2d animatie en 3d animatie.

Hoe werkt onze animatie studio in Utrecht?

Als je met ons in zee gaat, houden we je continu op de hoogte van de voortgang. We werken sowieso met een helder stappenplan. We bepalen het doel van de animatiefilm, schrijven het script, en vertalen dat naar een aansprekende video. Maar daar houdt het niet op: we zijn namelijk ook expert op het gebied van videomarketing. Wij helpen je dus ook met het bepalen van een strategie om je animatie gericht in te zetten.

Marketingstrategie en promotie

Als je een succesvolle animatie hebt laten maken voor je bedrijf in Utrecht, wil je ook je relevante doelgroep bereiken. Hoe doe je dat? Met een goed uitgedachte marketingstrategie zorgen we ervoor dat je animatie aankomt bij je doelgroep in Utrecht en daarbuiten natuurlijk. Dat kan door goed geplaatste video-advertenties, een social media campagne en een succesvolle lancering van je video. Wij stemmen de promotie en marketing van je animatiefilm perfect af op de inhoud.

Leer Phil & Flo animatie studio Utrecht kennen

Om je te overtuigen en inspireren, hebben we een grote greep uit eerdere cases online. Zo zie je van tevoren wat onze animatie studio al in Utrecht heeft gedaan. Wij geloven ook in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek. Zie jij dat ook zitten? Dan kun je meteen contact met ons opnemen, of langskomen op een van onze kantoren.

Vandaag nog alles weten over onze animatie studio?

Wil je weten wat wij kunnen maken voor jou? Neem contact op met onze specialisten via het contactformulier of bel vrijblijvend naar 085 -273 8331

Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.