Animatie laten maken in Rotterdam door Phil & Flo

Ben je gevestigd in Rotterdam, en op zoek naar een professionele animatie? Rotterdam is een hot spot voor toptalent op het gebied van videomarketing en animatiefilms. Phil & Flo heeft een kantoor in Rotterdam waar we je graag ontmoeten.

Animatie maken Rotterdam

Ben je gevestigd in Rotterdam en op zoek naar een professionele animatie? Bij ons kun je rekenen op een professionele aanpak waar we je betrekken in concepten en scripts en al het technische werk van animeren uit laten voeren door onze ervaren vakmensen.

Animatie maken: kwestie van aanpakken

Rotterdam is een stad die een voortvarende uitstraling heeft. Daarom vestigen bedrijven zich er graag: Rotterdam ademt een sfeer van aanpakken. Zo maken we ook een animatiefilm voor je. Met een projectmanager spreek je een planning en concepten af en we gaan aan de slag. Voordat de handen van onze animators weer terug in de mouwen kunnen, zorgen we ervoor dat de animatie goed bij je past en dat je er helemaal tevreden over bent. Natuurlijk mag je altijd feedback geven, want het is immers jouw animatie.

Waarom een animatie laten maken in Rotterdam?

Je kunt een animatiefilm voor allerlei doeleinden inzetten. Interne communicatie, een promotiefilmpje, uitleg verzorgen — de dynamische en visuele stijl van een animatie kun je niet evenaren met tekst of een statische afbeelding. Wil je ook zorgen dat niemand je boodschap mist? Ontdek dan wat animatie allemaal voor jou te bieden heeft: van reclame tot interne communicatie, van social media campaign tot explanimation van je jaarverslag. Wij maken het voor je.

De meest frisse animatie van Rotterdam

Op het kantoor van Phil & Flo in Rotterdam heten we je graag welkom om onder het genot van een bakkie pleur te komen praten. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Of we komen bij jou langs. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website. Daar vindt je een groot aanbod aan cases die we al gedaan hebben en waar we erg trots op zijn.