Animatie laten maken
in Rotterdam door Phil & Flo

Ben je gevestigd in Rotterdam en op zoek naar een professionele animatie? Rotterdam is een hot spot voor toptalent op het gebied van videomarketing en animatiefilms. Phil & Flo ontmoet je graag voor een animatie maken Rotterdam!
 
Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Animatie maken Rotterdam
Ben je gevestigd in Rotterdam en op zoek naar een professionele animatie? Bij ons kun je rekenen op een professionele aanpak waar we je betrekken in concepten en scripts en al het technische werk van animeren uit laten voeren door onze ervaren vakmensen.

Video afspelen

Animatie maken: kwestie van aanpakken
Rotterdam is een stad die een voortvarende uitstraling heeft. Daarom vestigen bedrijven zich er graag: Rotterdam ademt een sfeer van aanpakken. Zo maken we ook een animatiefilm voor je. Met één van onze projectmanagers spreek je een planning en de conceptstijl af en dan gaan we aan de slag. Voordat de handen van onze animators weer terug in de mouwen kunnen, zorgen we ervoor dat de animatie goed bij je past en dat je er helemaal tevreden mee bent. Natuurlijk mag je altijd feedback geven, want het is immers jouw animatie.

Video afspelen

Waarom een animatie laten maken in Rotterdam?
Je kunt een animatiefilm voor verschillende doeleinden inzetten. Interne communicatie, een promotiefilmuitleg verzorgen — de dynamische en visuele stijl van een animatie kun je niet evenaren met tekst of een statische afbeelding. Wil je ook zorgen dat niemand je boodschap mist? Ontdek dan wat animatie allemaal voor jou te bieden heeft: van commercial tot interne communicatie, van social media campagne tot explanimation van je jaarverslag. Phil & Flo maakt het voor je.

Video afspelen

De meest frisse animatie van Rotterdam
Op het kantoor van Phil & Flo in Rotterdam heten we je graag welkom. Onder het genot van een bakkie pleur bespreken we graag de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend natuurlijk! Of we komen bij jou langs. Je kunt alvast een kijkje nemen op onze website. Daar vind je een groot aanbod aan cases die we al gedaan hebben en waar we erg trots op zijn.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.