starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Animatie film laten maken
in Eindhoven

Als ondernemer op zoek naar animatie film in Eindhoven? Vertaal je briljante concept, plan of product in een animatie. Phil & Flo helpt je graag op weg. Met een animatie bereik je mensen die geen zin of tijd hebben om grote stukken tekst te lezen, maar wel interesse hebben in jou. Het zou toch jammer zijn als je die groep mensen mist? Bij ons ben je verzekerd van een doeltreffende animatie om kort en krachtig je boodschap uit te leggen.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Animatie film Eindhoven
Ben je een startende ondernemer in Eindhoven? Als het innovatieve hart van Nederland worden er vaak producten of diensten aangeboden die vaak moeilijk uit te leggen zijn in tekst en illustraties zien er ook vaak ingewikkeld uit. Toch wil je graag aan je (toekomstige) klanten overbrengen wat je te bieden hebt. Dat kun je heel goed doen met animatie & film. Voor een animatie film Eindhoven helpt Phil & Flo bedrijven en ondernemers met het pakkend vertellen van hun verhaal.

Video afspelen

Wat kan animatie en film voor je bedrijf in Eindhoven doen
Simpel gezegd valt animatie en videomarketing meer op dan tekst en brengt je boodschap beter over. Als je een bepaalde doelgroep wilt bereiken, is animatie een sterke manier om de aandacht te pakken en vast te houden. Het visueel maken van informatie is niet alleen leuker om naar te kijken: je doelgroep zal je informatie — en je merk! — beter onthouden als je het presenteert in bewegende beelden.

Video afspelen

Hoe maken wij een animatiefilm?
Of je nu in Eindhoven zit, of ergens anders met je onderneming, we komen graag bij je langs om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Je bent ook van harte welkom op een van onze kantoren (Hurksestraat 64, Eindhoven). Als we besluiten in zee te gaan, houden we je nauw betrokken bij het maken van de concepten en scripts. Zo weten we allebei zeker dat je tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Video afspelen

In stijl een animatie laten maken
Het laatste dat je wil, is je publiek afschrikken met een animatiestijl die helemaal niet bij jou past. Als de stijl en inhoud van een animatie botsen, brengt dat kijkers in verwarring. Daarom maken de specialisten van Phil & Flo graag kennis met je. Zo zien we welke stijlen we beter kunnen hanteren dan andere: zakelijk, educatief en/of speels. Wat de grafische vormgeving betreft, houden we ons graag aan je huisstijl, maar ook zonder huisstijl vinden we de juiste toon en beeldtaal om je boodschap zo goed mogelijk uit te dragen. Lees hier meer over 2d animatie en 3d animatie.

Video afspelen

Kies de juiste kleuren voor jouw animatie Eindhoven
We worden rustig van symmetrie. Door het gebruik van symmetrie in je vormgeving kun je een veilige, vertrouwde boodschap overbrengen. Asymmetrische beelden zorgen daarentegen voor prikkelingen en zetten aan tot actie. Ook kleuren spelen hierbij een grote rol. Zo staat bijvoorbeeld blauw voor ‘vertrouwen’ en groen voor ‘groei’ en ‘gezondheid’. Rood staat voor gevaar, warmte en actie. Kleur in je animatie zorgt dus voor verschillende acties.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.