starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Innovatieve 3D product animatie

Wil je jouw nieuwste innovatie op een unieke manier met de wereld delen? Dan is een 3D productvideo de ideale tool. Phil & Flo maakt professionele 3D product animatie video’s waarbij we het meest geavanceerde product op een duidelijke manier weergeven. Alle unique selling points van je product komen aan bod waarbij we een mix creëren van techniek en toepasbaarheid. Via de nieuwste technieken kunnen we jouw product op innovatieve manier volledig in 3D weergeven.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Introduceer je product via een 3D product animatie
Bij een 3D productvideo draait alles om jouw product. Waar het bij een commercial vooral gaat om branding, is het doel van een productvideo om belangrijke informatie over je product te delen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je een productvideo tevens kunt gebruiken ter promotie. Dit kan juist een waardevolle aanvulling zijn op je marketingplan.

Een productvideo is ideaal om jouw doelgroep kennis te laten maken met je product of assortiment. Je kunt alle voordelen van je product tonen in deze video. Elk detail wordt belicht van toepassing tot kwaliteit, zodat het product effectief onder de aandacht wordt gebracht. Bekijk hieronder de 3D video die we in slechts dertig dagen hebben gerealiseerd voor EllenMatic.

Video afspelen
3d product animatie door phil en flo

Virtual Reality Animatie
Heb je een Virtual reality headset? Bekijk dan onze VR animatiefilms eens! Deze oplossing biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook geweldig om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

Video afspelen
vr-360-phil-en-flo-12

Een 3D productvideo inzetten als instructievideo
3D Productvideo’s zijn super effectief en multi-inzetbaar. Zo kun je een productvideo effectief inzetten voor het delen van productinformatie met je medewerkers. Heb je een nieuw product om de markt te veroveren en wil je jouw medewerkers voorzien van alle technische informatie? Dan biedt een productanimatie dé oplossing. Maar je kunt de 3D product video ook laten verwerken in een commercial en bijvoorbeeld inzetten als promovideo tijdens beurzen en evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Video afspelen
3d productanimatie nieuwe stijl

Waarvoor kun je een animatie laten maken?
Je kunt animaties voor verschillende toepassingen inzetten, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel: een boodschap kort en duidelijk uitleggen. De animatie specialisten van Phil & Flo Creative Studio zijn experts in het verpakken van een ingewikkelde boodschap in een heldere animatiefilm. Met visuele elementen maak je processen, vraagstukken en techniek inzichtelijk en begrijpelijk voor je doelgroep. Hierdoor voorkom je dat potentiële opdrachtgevers of klanten afhaken: integendeel, met een aantrekkelijke animatie worden ze juist enthousiast.

Video afspelen
3d productanimatie-Phil-en-flo-DMT

Samen aan de slag met Phil & Flo
Creative Studio Phil & Flo realiseert niet alleen 3D productvideo’s, maar ons team denkt ook mee op welke wijze de video jouw marketingstrategie kan versterken. Wij begeleiden je dan ook stap voor stap in het videoproces om jouw beoogd doel te bereiken. Van videoscript tot het uiteindelijke resultaat: wij zorgen ervoor dat het product helder en realistisch in beeld wordt gebracht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Phil & Flo denkt graag met je mee! Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of bezoek een van onze vestigingen.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.