3D uitleganimatie bouw

3D uitleganimatie over de werkwijze en bouw van van duurzame aanbouwen. Ook geschikt ter promotie en als productvideo’s op de website.

Video is uitermate geschikt om de werkwijze van duurzame aanbouwen op een aantrekkelijke manier te presenteren. Zowel als uitleg voor de plaatsing als ter promotie aan potentiële klanten. Lees hoe we dit doen met een unieke animatiefilm en aanvullende korte 3D-animaties voor De Aanbouw Expert.

De situatie

Bij De Aanbouw Expert staat duurzaam bouwen centraal. In een tijd waarin energie schaarser en duurder wordt en onze hulpbronnen uitgeput raken, is het essentieel om zuiniger en verstandiger om te gaan met wat we hebben. Waarom een nieuw huis kopen als je samen met De Aanbouw Expert je huidige woning kunt verbeteren? Groter, zuiniger én milieuvriendelijker – dat is waar De Aanbouw Expert voor staat.

Onze oplossing

Om De Aanbouw Expert neer te zetten als de meedenkende kennispartner en expert voor het plaatsen van aanbouwen, creëren we een unieke animatiefilm. Deze film van 1 minuut en 59 seconden belicht hoe De Aanbouw Expert door efficiënt en doordacht bouwen zuiniger omgaat met materialen, sneller bouwt en een hogere kwaliteit aflevert, en dat alles voor een veel lagere prijs dan de concurrenten. Door middel van de juiste camerabewegingen ontwikkelen we een unieke 3D-animatie met een professionele, zakelijke maar luchtige uitstraling.

Het resultaat

De animatiefilm heeft De Aanbouw Expert gepositioneerd als dé meedenkende kennispartner voor het plaatsen van aanbouwen. Het laat zien hoe je met duurzame en doordachte bouwmethoden je woning kunt verbeteren zonder de noodzaak van een verhuizing. De film heeft bijgedragen aan een beter begrip van de voordelen van duurzaam bouwen en heeft het merk De Aanbouw Expert versterkt.

Uitbreiding van het project

Recent hebben we ook nog eens vier korte 3D-animaties gemaakt. Deze animaties presenteren de vier verschillende aanbouwopties die De Aanbouw Expert biedt. De animaties duren elk ongeveer 10 seconden en worden in een loop afgespeeld op hun nieuwe website. Met een heldere, “cleane” achtergrond zorgen deze animaties voor een duidelijke en aantrekkelijke presentatie van de opties. Deze video bekijk je onderaan deze pagina.

Wat dit betekent voor jou

Als bedrijf dat streeft naar duurzame oplossingen en hoogwaardige dienstverlening, toont de aanpak van De Aanbouw Expert hoe effectief een goed ontworpen animatiefilm kan zijn. Deze case study laat zien hoe je met visuele hulpmiddelen een sterke en coherente merkidentiteit kunt presenteren.

Geïnspireerd door het succes van De Aanbouw Expert? Wil je ook jouw producten of merk op een levendige en gedenkwaardige manier presenteren aan een wereldwijd publiek? Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw visie tot leven kunnen brengen.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.