2D uitleganimatie onderwijs

Hoe Coornhert een baanbrekende verandering in het onderwijsrooster van hun school introduceert.

Stel je voor: je introduceert een baanbrekende verandering in het onderwijsrooster van jouw school, maar hoe breng je deze innovatie helder over op leerlingen, ouders en potentiรซle nieuwe leerlingen?

Coornhert Gymnasium in Delft had dit met hun innovatieve kern- & keuzerooster. Hiermee willen ze leerlingen stimuleren om autonome keuzes te maken in hun leertraject. Maar hoe leg je zoiets effectief uit?

Onze oplossing voor Coornhert is een 2D uitleganimatie. Waarom? Omdat 2D animatie complexe en nieuwe concepten begrijpelijk en levendig kan maken.

Het resultaat is een duidelijke en aantrekkelijke animatie die perfect uiteenzet hoe het nieuwe rooster werkt. Het kern- & keuzerooster is nu niet alleen succesvol doorgevoerd, maar ook met groot enthousiasme ontvangen.

Wat betekent dit voor jou?: Als je voor een vergelijkbare uitdaging staat of gewoon op zoek bent naar frisse manieren om informatie over te brengen, kan een aanpak zoals die van Coornhert Gymnasium de oplossing zijn waar je naar zoekt.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieรซn over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.