Personalized video

Voor organisaties is het belangrijk om zich te focussen op het creëren van een echt, interactief en vooral persoonlijk dialoog met de klant. Deze communicatie moet toegankelijk zijn en voor iedereen gemakkelijk te begrijpen. Het is een stuk service die niet langer alleen maar wordt verwacht; daarentegen, het is een vereiste. Phil & Flo haakt hier handig op in. Wij laten in een personalized video aan je doelgroep zien hoe uniek je bent.

Een personalized video laten maken

Een personalized video kun je volgens ons vergelijken met het krijgen van een ouderwets, handgeschreven verjaardagskaartje. Iemand is jouw verjaardag niet vergeten en heeft de moeite genomen om je persoonlijk te feliciteren. Datzelfde gevoel wanneer zo’n kaartje op je deurmat valt, willen we bij Phil & Flo ook bij jou en je klanten achterlaten. In een personalized video spreken we mensen persoonlijk aan, wist je dat maar liefst 85% van de doelgroep klikt op een persoonlijke video vanuit een mailing?

Aron & Inge - Phil & Flo

Een streepje voor met personalized video

Onze professionals stemmen een gepersonaliseerde video af op degene die de video bekijkt. Ze zijn namelijk gebaseerd op informatie uit bijvoorbeeld jouw CRM-systeem en ze geven ons relevante inzichten om boeiende video’s voor diverse zakelijke doelen te creëren. Dankzij de nieuwste technieken kunnen we real time deze video’s bijsturen of wijzigen. Je klanten kunnen dan niet anders dan de video opmerken wanneer je ze direct aanspreekt. Mochten er bijvoorbeeld klantgegevens veranderen, dan past ons systeem de gepersonaliseerde boodschap automatisch aan.

Inge - Phil & Flo

Een persoonlijke video kan je inzetten om bijvoorbeeld veelgestelde vragen in video’s te beantwoorden. Op basis van een naam voelen de klanten zich aangesproken. En zo helpen we je om werkdruk weg te nemen of kosten te verlagen bij de helpdesk. Als organisatie heb je zo een streepje voor en is je klant eerder geneigd iets voor je terug te doen.

Free a Girl - Phil & Flo

Klantdata vs. persoonlijke media

Het spreekt voor zich dat je met een persoonlijk bericht betere resultaten bereikt bij je doelgroep dan met een algemene mailing of advertentie. Een personalized video is de ideale koppeling tussen klantdata en persoonlijke media. Daarmee is het een effectief middel om gedrag te beïnvloeden.

Phil & Flo heeft veel ervaring met gepersonaliseerde video’s en ook de beveiliging van de data die gepaard gaat met het persoonlijk maken van de video. Omdat wij alle films en data op onze eigen servers beheren en hosten, kunnen we miljoenen verschillende gepersonaliseerde videofilms en gepersonaliseerde animaties veilig opslaan.

Kortom: gepersonaliseerde video’s hebben een positieve invloed op de klantenbinding, omdat het de kijker laat zien dat je je echt in ze hebt verdiept.

Peter & Suzan - Phil & Flo

Wil jij ook opvallen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te personaliseren. Bij Phil & Flo laten we je opvallen. Neem jij contact met ons op, dan zorgen wij voor een persoonlijk gemaakte koffie, geheel vrijblijvend uiteraard!

Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.