Video laten maken

Als het gaat om doeltreffende marketing is het erg belangrijk om te kiezen voor het juiste middel. Daarom kan je bij ons verschillende soorten video laten maken. Op deze pagina vindt je een aantal primaire videovormen die bijna noodzakelijk zijn in de juiste marketingmix. We produceren echter nog vele andere vormen video, vraag onze adviseurs voor meer informatie.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm of corporate movie laten maken is een prachtige manier om je bedrijf met haar unieke visie te presenteren. We kijken samen met jou wat de doelen zijn van je organisatie en wat jullie voor de wereld van morgen betekenen. Lees hier meer over bedrijfsfilms.

Commercial laten maken

Wil je een commercial laten maken? Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap creatief en helder overbrengen aan de juiste doelgroep! Wij vinden het belangrijk dat de commercials die wij produceren van het hoogste niveau zijn. Daarnaast houden wij ons aan onze ethische normen. Lees hier meer over commercials.

Persoonlijke video laten maken

Het creëren van een echt, interactief en vooral persoonlijke dialoog met de doelgroep. Dat is natuurlijk het doel dat je nastreeft. Makkelijk te begrijpen communicatie met impact in combinatie met persoonlijke op de doelgroep gerichte boodschappen. Dat is de kracht van persoonlijke video door Phil & Flo. Met de naam van de kijker in beeld, de voorkeuren van de kijker, letterlijk alles is te personaliseren met onze persoonlijke video’s. Lees hier meer over wat persoonlijke video voor jouw organisatie kan betekenen.

Employer Branding

Ben je op zoek naar het juiste personeel voor je organisatie? Dan is een employer branding film van Phil & Flo een goede manier om je kansen flink te vergroten. De kandidaat krijgt direct een realistisch beeld van je organsiatie en proeft de sfeer die er hangt. Lees hier meer over de voordelen van employer branding films.

Vermenselijk je merk met een video

Shoppen, werken en communiceren doen we steeds meer online. Dat is natuurlijk best handig, maar zorgt er ook voor dat we merken niet meer aan gezichten kunnen koppelen. Een videofilm is super geschikt om je merk te ‘vermenselijken’ en in contact te brengen met je doelgroep. Bij Phil & Flo kun je een eigentijdse, verrassende en eigenwijze videofilm laten maken.

Videofilm laten maken van A tot Z

Dus je hebt besloten dat het tijd is om een videofilm te laten maken? Mooi! Phil & Flo kijkt welke videofilm het beste bij je past en is er van het eerste idee tot de uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring maken we videofilms die je niet meer loslaten.

Ook een videofilm laten maken?

Wil je een videofilm laten maken die scoort? Kom een kopje koffie drinken in Amsterdam, Eindhoven of Groningen en ontdek welk soort videofilm het beste bij jou past! Of bel direct met onze adviseurs 085 - 273 8331