Video laten maken

Als het gaat om doeltreffende marketing is het erg belangrijk om te kiezen voor het juiste middel. Daarom kan je bij ons verschillende soorten video laten maken. Op deze pagina vind je een aantal primaire videovormen die bijna noodzakelijk zijn in de juiste marketingmix. We produceren echter nog vele andere vormen video, vraag onze adviseurs voor meer informatie.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm of corporate movie laten maken is een prachtige manier om je bedrijf met haar unieke visie te presenteren. We kijken samen met jou wat de doelen zijn van je organisatie en wat jullie voor de wereld van morgen betekenen. Lees meer over bedrijfsfilms.

Commercial laten maken

Wil je een commercial laten maken? Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap creatief en helder overbrengen aan de juiste doelgroep! Wij vinden het belangrijk dat de commercials die wij produceren van het hoogste niveau zijn. Daarnaast houden wij ons aan onze ethische normen. Lees hier meer over commercials.

Persoonlijke video laten maken

Het creëren van een echt, interactief en vooral persoonlijke dialoog met de doelgroep. Dat is natuurlijk het doel dat je nastreeft. Makkelijk te begrijpen communicatie met impact in combinatie met persoonlijke op de doelgroep gerichte boodschappen. Dat is de kracht van persoonlijke video door Phil & Flo. Met de naam van de kijker in beeld, de voorkeuren van de kijker, letterlijk alles is te personaliseren met onze persoonlijke video’s. Lees hier meer over wat persoonlijke video voor jouw organisatie kan betekenen.

Employer Branding

Ben je op zoek naar het juiste personeel voor je organisatie? Dan is een employer branding film van Phil & Flo een goede manier om je kansen flink te vergroten. De kandidaat krijgt direct een realistisch beeld van je organsiatie en proeft de sfeer die er hangt. Lees hier meer over de voordelen van employer branding films.

Vermenselijk je merk met een video

Shoppen, werken en communiceren doen we steeds meer online. Dat is natuurlijk best handig, maar zorgt er ook voor dat we merken niet meer aan gezichten kunnen koppelen. Een video is super geschikt om je merk te ‘vermenselijken’ en in contact te brengen met je doelgroep. Bij Phil & Flo kun je een eigentijdse, verrassende en persoonlijke video laten maken.

Hoeveel tijd kost een video laten maken?

Het laten maken van een video is niet alleen het filmen van de juiste beelden. Er gaat een proces van concept, strategie en voorbereiding aan vooraf. Daarna komt het filmen van alle beelden zelf. We proberen altijd om alle beelden er in één draaidag op te zetten. Onze creative producers zorgen daarom voor een duidelijke planning en script. Een video waarin je medewerkers of acteurs inzet, duurt vaak langer dan het filmen van video’s waarin je dit niet doet. Maar met een goede voorbereiding is alles mogelijk. Ben je benieuwd hoeveel tijd het kost om voor jouw bedrijf een video te maken? Neem dan contact op met een van onze experts.

Video laten maken van A tot Z

Je hebt besloten dat het tijd is om een video te laten maken? Leuk! Phil & Flo kijkt welke video het beste bij je past en is er van het eerste idee tot de uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring maken we video’s die je niet meer loslaten.

Hoeveel kost een professionele video laten maken?

De kosten van een video laten maken zijn afhankelijk van jouw eigen wensen. Hoe lang moet een video zijn? Waarvoor ga je een video inzetten? Voor elk doel kunnen we een offerte op maat maken. Wil je weten hoeveel jouw video gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Phil & Flo denkt graag met je mee en werkt met eerlijke tarieven.

Phil & Flo (voormalig FreshTV) is één hele dag bij ons op kantoor geweest om te filmen. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken. Dit is voor meerdere video’s waar wij opdracht toe hebben gegeven gelukt: de openingsvideo van ons nieuwe kantoor én de employer branding movie. Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Bedankt!
- Robert, Founder @ Adresults
Phil&Flo heeft alle videocontent voor de eindejaarscampagne 2021 van Save the Children gerealiseerd. We zijn ontzettend blij met zowel de samenwerking als de opgeleverde video's. Het is een ontzettend sterk geheel geworden waarbij het team van Phil&Flo precies de juiste toon heeft weten te vinden, en een balans heeft gevonden die binnen fondsenwervende uitingen lang niet zo vanzelfsprekend is. We merkten tijdens de gehele samenwerking een grote betrokkenheid vanuit het team, en dat is ook duidelijk te zien in de opgeleverde video's. We zijn heel erg trots op het eindresultaat en we hebben de samenwerking ook ervaren als heel soepel en prettig. De communicatie is helder en persoonlijk, en de gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
- Lilla Vonk, Content Marketeer @ Save The Children
Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door Phil & Flo: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van Phil & Flo verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
- Martine Bouwman, Hoofd marketing @ PRA Health Sciences

Ook een video laten maken?

Wil je een video laten maken die scoort? Kom een kopje koffie drinken in Amsterdam, Eindhoven of Groningen en ontdek welk soort video het beste bij jou past! Of bel direct met onze adviseurs 085 - 273 8331

 

Inge - Creative Producer

Joejoe, Inge hier! Plannen, organiseren en regelen, het zit in mijn DNA. Als 27-jarige projectmanager vind ik het enorm leuk om een project van A tot Z te begeleiden en te regelen. Sinds september 2019 ben ik aan het werk als Creative Producer bij Phil & Flo.