starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Instructiefilm laten maken

Krijg je een nieuwe gadget en wil je meteen aan de slag zonder door dikke handleidingen te bladeren? Je bent niet de enige! Bij Phil & Flo snappen we deze behoefte. Laat een instructiefilm maken die je klanten direct laat zien hoe ze alles uit jouw product of dienst kunnen halen. Heldere, beknopte voorlichtings- of instructiefilms maken het verschil.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Instructiefilm, de visuele manier van uitleggen

Een instructiefilm is een korte, bondige video die op een simpele manier uitlegt hoe bestaande, maar ook toekomstige klanten jouw product of dienst kunnen gebruiken. Ook kun je een instructiefilm laten maken met als doel mensen voorlichting te geven of te informeren. Zo kun je in één keer duidelijk maken wat bijvoorbeeld de veiligheidseisen zijn in een productiehal of laboratorium. Een instructiefilm is een goede manier om stap voor stap in beeld te brengen hoe iets werkt of hoe iets moet worden gedaan.

Video afspelen

Ingewikkeld onderwerp uitleggen?
Dankzij video onthouden mensen je boodschap beter. Als je als bedrijf bijvoorbeeld werkt met gevaarlijke grondstoffen of met zwaar materiaal, wil je alle veiligheidsinstructies bij iedereen binnen je organisatie duidelijk hebben. Een instructiefilm in de vorm van een (3D) animatie of een explanimation is dan bij uitstek geschikt voor het laten zien van gevaarlijke stoffen of de reacties van chemische stoffen, zonder dit in het echt te hoeven nabootsen voor video-opnames.

Video afspelen
Instructiefilm laten maken door phil en flo

Instructiefilms voor personeel
Bij Phil & Flo brengen we de gevaren of problemen in beeld die kunnen ontstaan wanneer je personeel zich niet aan de regels houdt. Ook kun je er voor kiezen om een instructiefilm  laten maken voor gebruik in de zorg. Daar moeten er vaak ingewikkelde onderwerpen worden uitgelegd aan patiënten, cliënten of medewerkers. Een instructiefilm helpt ze om de materie begrijpelijker, speelser en minder zwaar te maken.

Video afspelen

Weg met saaie handleidingen
Een instructiefilm laten maken is samen met ons team een leuke opgave. Het is heel belangrijk dat de boodschap duidelijk, maar ook aantrekkelijk (lees: leuk) wordt gecommuniceerd. Daarom besteedt ons productieteam veel aandacht aan hoe jouw verhaal en dus de instructie het beste kan worden overgebracht. Wil je op een snelle, laagdrempelige en eenvoudige wijze jouw product of dienst uitleggen aan je (potentiële) klanten, dan ben je bij Phil & Flo aan het juiste adres.

Wij vervangen die saaie, papieren gebruiksaanwijzingen of handleidingen voor spannende en ludieke instructiefilms die blijven hangen.

Video afspelen

Afspraak maken
Bij Phil & Flo laat je instructiefilms maken die breed inzetbaar zijn en die bijvoorbeeld de druk bij de klantenservice van je bedrijf flink verminderen. Daarmee bespaar je ook nog eens kosten. We vertellen je er graag nog meer over in een persoonlijk gesprek. Geef ons een belletje of stuur een mailtje om een afspraak met ons te maken.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.