starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Communicatie in de zorg

Met de vergrijzing van de Nederlandse bevolking staat de zorg voor grote uitdagingen. Terwijl de zorgvraag stijgt, blijft effectieve communicatie de sleutel tot excellente zorgverlening. Dit betreft communicatie tussen zorgverleners én de essentiële dialoog met patiënten. Een video of animatie van Phil & Flo helpt om je boodschap duidelijk over te brengen. Zorg voor duidelijkheid met visuele communicatie.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Communicatie in de Zorg via Videomarketing
Phil & Flo heeft een rijke geschiedenis van samenwerking met toonaangevende zorginstellingen. We versterken de communicatie in de zorg door complexe diensten te verduidelijken, of door het bereiken van de perfecte kandidaat voor jouw vacature via video.

Onze doelgerichte video- en animatiefilms zorgen ervoor dat jouw boodschap helder overkomt bij de beoogde doelgroep. Wij begeleiden het gehele proces en zetten strategische en creatieve visuele communicatie in om jouw unieke uitdagingen aan te pakken. Prestigieuze zorgpartners zoals UMCG, ICON Health Science, Chipsoft, Erasmus MC, AMC, Maasstad, Familienet, Lode en Medilime hebben reeds de impact van onze expertise op communicatie in de zorg ervaren!

Video afspelen
communicatie in de zorg - Phil en flo - bevolkingsonderzoek

Je zoektocht naar personeel start hier!
De druk op de zorg wordt steeds groter, onder andere door de toenemende vergrijzing. Als werkgever in de zorg is het vinden van geschikt personeel daarom moeilijker maar belangrijker dan ooit! Phil & Flo helpt zorginstanties met het vinden van geschikte kandidaten. Wij doen dit door prikkelende en interessante werken-bij films te maken, die gericht zijn op specifieke zorgvacatures. In deze video’s benadrukken we de unieke aspecten van de zorginstelling, gaan we in op de bedrijfscultuur, collegialiteit en spreken we geschikte kandidaten rechtstreeks aan. Op deze manier solliciteren alleen de mensen die aansluiten bij het opgestelde vacatureprofiel. Onze employer branding film voor het UMCG is hier een perfect voorbeeld van.

Lees hier meer over employer branding.

Video afspelen
communicatie in de zorg - Phil en flo

Zorgproduct of dienstverlening
Met duidelijke, begrijpelijke animaties helpen wij je om jouw zorgproduct of dienstverlening uit te leggen aan de beoogde doelgroep. Afhankelijk van de complexiteit van de boodschap kiezen we tussen een 2D animatie3D animatie of Virtual Reality-animatie. We zijn bedreven in marketing en kennen de kracht van het weglaten, maar enkel waar dat mogelijk is! We gaan nauwkeurig te werk om hierin de juiste balans te vinden. We benadrukken de Unique Selling Points (USP’s) en geven de functionaliteiten versimpeld weer zodat de doelgroep het begrijpt.

Video afspelen
icon-csf-2d-animatie-phil-en-flo-1

Waarom Phil & Flo als communicatie partner in de zorg?
In deze digitale eeuw worden we dagelijks overspoeld met berichten en video’s op sociale media. Je moet dus echt iets unieks te bieden hebben, wil je opgemerkt worden. Wij van Phil & Flo zetten daarom in op creatieve, persoonlijke en innovatieve animaties en films. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden zodat jouw boodschap ook echt aankomt bij de beoogde doelgroep. We leveren niet alleen een animatie of video op, maar helpen je ook om deze effectief in te zetten in online marketingcampagnes. We kunnen je geheel ontzorgen als het gaat om videomarketing, en bieden passende oplossingen voor elk budget. Misschien nog wel het belangrijkste, we zijn de leukste videomarketeers van Nederland! Neem contact met ons op, en we helpen je met jouw uitdagingen en wensen.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.