Communicatie in de zorg

De komende jaren neemt het aantal ouderen toe. De Nederlandse bevolking is geleidelijk aan het vergrijzen en met deze vergrijzing neemt de zorgvraag toe. Goede communicatie in de zorg is daarom essentieel voor een goede zorgverlening. Communicatie tussen verzorgers en verpleegkundigen aan de ene kant, en patiënten aan de andere. Met een video of animatie van Phil & Flo Creative Studio onthoud je een verhaal beter en blijft een boodschap écht hangen.

Videomarketing voor de zorg

Phil & Flo zet zich al jarenlang in voor verschillende zorginstanties. We helpen je met het uitleggen van producten en diensten of helpen je om geschikte kandidaten te vinden voor jouw vacatures.

Wij zetten succesvolle videocampagnes op, die jouw specifieke doelgroep(en) bereiken. We helpen je van a tot z en tackelen jouw uitdaging middels creatieve videomarketing. Zorgaanbieders zoals het UMCG, PRA Health Science, Chipsoft, Erasmus MC, AMC, Maasstad en Medilime hebben het succes van Phil & Flo al ervaren!

Je zoektocht naar personeel start hier!

De druk op de zorg wordt steeds groter, onder andere door de toenemende vergrijzing. Als werkgever in de zorg is het vinden van geschikt personeel daarom moeilijker maar belangrijker dan ooit! Phil & Flo helpt zorginstanties met het vinden van geschikte kandidaten. Wij doen dit door prikkelende en interessante werken-bij films te maken, die gericht zijn op specifieke zorgvacatures. In deze video’s benadrukken we de unieke aspecten van de zorginstelling, gaan we in op de bedrijfscultuur, collegialiteit en spreken we geschikte kandidaten rechtstreeks aan. Op deze manier solliciteren alleen de mensen die aansluiten bij het opgestelde vacatureprofiel. Onze employer branding film voor het UMCG is hier een perfect voorbeeld van.

Lees hier meer over employer branding.

Zorgproduct of dienstverlening

Met duidelijke, begrijpbare animaties helpen wij je om jouw zorgproduct of dienstverlening uit te leggen aan de beoogde doelgroep. Afhankelijk van de complexiteit van de boodschap kiezen we tussen een 2D animatie, 3D animatie of Virtual Reality-animatie. We zijn bedreven in marketing en kennen de kracht van het weglaten, maar enkel waar dat mogelijk is! We gaan nauwkeurig te werk om hierin de juiste balans te vinden. We benadrukken de Unique Selling Points (USP’s) en geven de functionaliteiten versimpeld weer zodat de doelgroep het begrijpt.

Waarom Phil & Flo als partner in de zorg communicatie?

In deze digitale eeuw worden we dagelijks overspoeld met berichten en video’s op sociale media. Je moet dus echt iets unieks te bieden hebben, wil je opgemerkt worden. Wij van Phil & Flo zetten daarom in op creatieve, persoonlijke en innovatieve animaties en films. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden zodat jouw boodschap ook echt aankomt bij de beoogde doelgroep. We leveren niet alleen een animatie of video op, maar helpen je ook om deze effectief in te zetten in online marketingcampagnes. We kunnen je geheel ontzorgen als het gaat om videomarketing, en bieden passende oplossingen voor elk budget. Misschien nog wel het belangrijkste, we zijn de leukste videomarketeers van Nederland! Neem contact met ons op, en we helpen je met jouw uitdagingen en wensen.

Hoe kunnen wij helpen?

Bij Phil & Flo maken we video’s en (uitleg)animaties die in het oog springen en die interactie stimuleren. In onze producties staat het geven van volledige en juiste informatie centraal. Geef ons een belletje of laat je contactgegevens achter als jij wilt weten hoe wij jouw (online) communicatie in de zorg een boost kunnen geven! 085 - 273 8331

Inge - Phil & Flo