Animatie studio Den Haag

Zoek je een animatie studio Den Haag? De animatiespecialisten van Phil en Flo staan klaar voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Den Haag om pakkende animatiefilms te maken. 

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Animatie studio gezocht Den Haag
Wil je jezelf echt op de kaart zetten? Animaties zijn een sterke toevoeging aan je marketing, online content en sales tools. Zoek je een animatiestudio in Den Haag of omgeving? Phil & Flo heeft getalenteerde en creatieve professionals, die werken aan animaties die op een luchtige en duidelijke manier uitleggen en overtuigen. Wij werken graag met bedrijven, (semi-)overheid en scholen en zijn goed in zowel commerciële, zakelijke als educatieve animaties.

Video afspelen

Samenwerken aan een unieke animatie
Voor het ontwikkelen van concepten en het bespreken van strategie en scripts werkt persoonlijk overleg altijd nog het beste. Maar ook online hebben we alle tools om effectief te communiceren over je animatie. Wij betrekken je in alle stappen en verwerken je feedback. Zo streven we naar een unieke animatie die goed bij je past.

Video afspelen

Videomarketing met animatie- en videofilms
Phil & Flo doet meer dan alleen maar het maken van pakkende animaties. We zijn expert op het gebied van videomarketing. We weten dus als geen andere animatiestudio hoe je een goede animatie in elkaar zet om je doelgroep te bereiken. En we helpen je op weg met het succesvol inzetten van de animatie. Het zou toch zonde zijn als je een animatie laat maken die niemand ziet?

Video afspelen
VR aniamtie laten maken

Animatievideo’s voor Gemeente Den Haag
Of we bekend zijn met het maken van animaties voor omgeving Den Haag? Ja, zeker! In 2023 hebben we namelijk de aanbesteding van Gemeente Den Haag gegund gekregen. Met uitstekende scores op alle onderdelen zoals creativiteit, kwaliteit, aansluiting bij MVI, lokale MKB en duurzaamheid. In opdracht gaan we 2D en 3D animatievideo’s creëren en we kunnen niet wachten.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Je kunt altijd langskomen op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Of we komen bij jou! Ook geen probleem. We vertellen je graag persoonlijk meer over wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.