Zoek je een animatie
studio Amsterdam?

Zoek je een animatie studio in Amsterdam? De animatie specialisten van Phil & Flo staan klaar om voor bedrijven, organisaties en ondernemers in Amsterdam pakkende en unieke animatiefilms te maken.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Animatie studio in Amsterdam?
Op zoek naar een animatie studio in Amsterdam? Het team van Phil & Flo is klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan. We leveren geen standaard werk, maar maken iedere animatie op maat. Er zijn immers al genoeg animaties online te vinden die er hetzelfde uitzien. Kijk samen met onze frisse blik hoe jij animatie effectief kunt inzetten in je marketing en hoe het een onmisbaar onderdeel maakt van je content strategie.

Video afspelen

De animatie mogelijkheden bi Phil & Flo
Onze expertise ligt bij 2D en 3D-animatie. Hiermee laten we jouw ideeën sprankelen met levendige personages en adembenemende visuals. Maar we gaan verder dan dat! We gaan mee met de nieuwste technieken. We maken ook interactieve video’s in 2D, waarin je de kijker actief kunt betrekken bij de content. Daarnaast zijn we partner van Hyper VSN, waardoor we de meest realistisch hologram animaties kunnen maken in 2D én 3D. Dit voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan je kijkervaring. Nieuwsgierig?

Video afspelen

De aanpak van onze animatie studio
Omdat we graag persoonlijk werken, maak je meteen kennis met één van onze projectmanagers die voor onze studio in Amsterdam werken. De projectmanager stippelt samen met jou het traject verder uit. Daarbij vragen we je om input en feedback op het concept, de strategie en het script. Natuurlijk luisteren we ook graag naar jouw designers en huisstijl: wij vinden het belangrijk dat je een consistente, visuele stijl hebt en daar horen animaties bij!

Video afspelen

Je animatie promoten
Het liefste zou je willen dat heel Amsterdam of Nederland over je animatie praat als deze eenmaal af is. Wij ook, want we zijn trots op ons werk. Daarom bieden we je ondersteuning op het gebied van videomarketing. Met gerichte campagnes en de juiste zoekmachineoptimalisatie zorg je ervoor dat niemand jouw boodschap over het hoofd ziet. Voor je het weet, gaat de sneeuwbal rollen en wordt je animatiefilm overal geliket en geshared.

Video afspelen
2D afbeelding in getekende stijl van een vrachtwagenchauffeur in zijn cabine die op de weg uitkijkt met daarop twee auto's

Leer onze animatie studio Amsterdam kennen
Als je interesse hebt in een frisse blik op animatie, kom dan gerust langs bij onze studio in Amsterdam of nodig ons uit bij jou op locatie! We gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over de mogelijkheden. En als je met ons in zee wilt, leren wij je uiteraard ook graag beter kennen. Zo kunnen we voor jou een unieke animatie op maat maken, die helemaal bij je past en jouw verhaal vertelt zoals jij dat wilt.

Video afspelen
2D afbeelding over de amerikaanse verkiezingen met daarop een ezelskop in pak een olifantenkop in pak

Vandaag nog alles weten over onze animatie studio?
Zoek je een animatiestudio in Amsterdam of omgeving? Phil & Flo heeft een vestiging in Amsterdam aan de Herengracht. Onze getalenteerde en creatieve professionals produceren animaties die op een luchtige en duidelijke manier uitleggen en overtuigen. Bekijk ons portfolio om meer werk te zien of ontvang direct, geheel vrijblijvend, je offerte.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.