Animatie bedrijf in Amsterdam | Phil & Flo

Animatie voor bedrijf in Amsterdam

Wil je jezelf op een originele manier op de kaart zetten? Phil & Flo maakt voor jou een animatie om je bedrijf in Amsterdam te promoten. Een animatie is vaak een leukere, luchtige manier dan alleen videobeelden, en geeft je bedrijf een frisse, levendige indruk. Er is van alles mogelijk: 2D-animatie3D-animatie en zelfs een combinatie met echte filmbeelden. Op ons kantoor van het animatiebedrijf laten we je graag voorbeelden zien en vertellen je er alles over.

Bedrijfsfilm of animatie Amsterdam

Een uitstekende manier om je bedrijf te presenteren is met een animatiefilm. De meeste mensen zijn visueel ingesteld, en kijken liever naar een luchtig en kort filmpje dan dat ze een saaie tekst lezen. Dat geldt ook voor jouw doelgroep. Laat je dus van je luchtige kant zien met een animatiefilm. Door zo je verhaal te vertellen, maak je een veel diepere connectie met potentiële opdrachtgevers en andere zakelijke relaties.

Employer branding animatie voor de werkgever uit Amsterdam

Als werkgever in Amsterdam wil je natuurlijk graag goed voor de dag komen bij potentiële nieuwe collega’s. Hoe ontstijg je het niveau van een tweeregelig cliché in de vacature? Met een employer branding film val je op en breng je authentiek de sfeer in je bedrijf over. Je kunt kiezen voor het gebruik van animatie om een iets luchtigere toon aan te slaan: volledig of naast echte videobeelden. Het is natuurlijk het meest authentiek als je huidige collega’s klanten of leveranciers aan het woord laat.

Animatie en video inzetten voor jouw bedrijf in Amsterdam

Met videomarketing zoals een professionele video, bedrijfsfilm of animatie voor je bedrijf kun je jezelf niet alleen online presenteren: Je kunt ze ook meegeven met je accountmanagers op tablet, voor een klantbezoek. Of je gebruikt ze bij presentaties en op beurzen. Wij weten goed wat daarvoor werkt, en wat niet. Kom dus gerust langs op ons kantoor aan de Herengracht in Amsterdam, of nodig ons uit bij jou op locatie om vrijblijvend de mogelijkheden te ontdekken.

Animatie laten maken om meer op te vallen

Je verhaal vertellen begint met de aandacht vangen. Zeker als je reclame voor jezelf of een van je producten of diensten maakt, wil je niet massaal worden genegeerd door potentiële klanten. Met een visueel aantrekkelijke animatie val je op en wek je de interesse van je doelgroep. De creatieve ontwerpers van Phil & Flo kunnen hier uitstekend mee uit de voeten. Heb je een huisstijl? Dan zorgen wij dat je animatie hier perfect in past. Zo creëer je een herkenbare stijl die mensen niet snel zullen vergeten.

Vandaag nog alles weten over een animatie?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten 085 -273 8331. Of kom gezellig langs bij ons kantoor in Amsterdam.

Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.