360 graden video laten maken door Phil & Flo

Wil jij jouw bezoekers een levensechte ervaring bieden vanuit de luie stoel? Wil jij echt voorlopen op je concurrenten? Dan is een 360 graden video laten maken voor jou op de oplossing. Phil & Flo is specialist in het maken van 360 graden video’s en VR animaties, wij helpen je graag met het onderzoeken van de mogelijkheden.

Hoe werkt een 360 graden video?

Bij deze video wordt een virtuele 3D omgeving gebouwd, waarin een virtuele camera wordt geplaatst. Daarna wordt er een grote animatie van deze film gemaakt. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of het scherm op je mobiel kan je door de 360 graden video kijken. De echte VR ervaring creëer je met behulp van een VR bril zoals de Oculus. Door de bewegingen van je hoofd kijk je rond in de 360 graden video, net zoals in het dagelijkse leven.

Mogelijkheden van een 360 graden video

Er zijn oneindige creatieve mogelijkheden voor een 360 graden film. Om je van inspiratie te voorzien leggen we je graag wat voorbeelden uit. Heb je zelf een ander idee in gedachten? Leg het aan ons voor en wij komen graag met een voorstel. De mogelijkheden zijn oneindig.

Aron bij Phil & Flo

360 graden video voor educatie

Met een VR video is het mogelijk om kinderen spelenderwijs te laten leren, dit is natuurlijk altijd beter dan het lezen uit een boekje. Een 360 graden video is niet alleen geschikt voor kleine kinderen, maar ook voor de oudere student.  Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een 360 graden video zeer effectief is. Wil je als school echt effectief kennis overdragen? Dan is een 360 graden video de oplossing.

360 graden video voor de medische wereld

Ook in de medische wereld is een 360 graden video de toekomst. Je kan onder andere artsen beter opleiden door een VR video. Een student geneeskunde kan een operatie ontelbare keren meemaken voordat hij zelf gaat opereren. Dit zorgt voor veel minder medische fouten. Kijkoperaties kunnen worden nagebootst en door het besturen van virtuele instrumenten kan men handelingen oefenen. Voornamelijk dankzij het trainen van de oog-hand coördinatie kunnen artsen zich goed voorbereiden op een operatie.

Vandaag nog alles weten over een 360 graden video?

Een 360 graden video is de nieuwe manier om klanten, leerlingen of partners wat te laten ervaren of meemaken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een 360 graden video? Kom snel met ons in contact en kom vandaag alles nog te weten over de oneindige wereld van 360 graden video’s. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.