2D animatie
informatieverstrekking RSV

Een 2D animatie om meer bekendheid te creëren over het RSV (Respiratoir Syncytieel Virus) en de doelgroep essentiële informatie te geven.

De ReSViNET Foundation, een toonaangevende non-profitorganisatie, zet zich wereldwijd in voor het verminderen van de last van RSV-infecties. Met de toen aankomende RSV Awareness Week had ReSViNET als doel meer bekendheid te creëren over het Respiratoir Syncytieel Virus (RSV) en de doelgroep te voorzien van essentiële informatie.

Onze oplossing

Om de bekendheid van RSV te vergroten, ontwikkelen wij drie specifieke 2D-animatiefilms, elk met een maximale lengte van 60 seconden. Deze films zijn ontworpen om relevante informatie te verschaffen aan diverse doelgroepen, waardoor de bewustwording rondom RSV aanzienlijk toeneemt. Animatiefilms zijn een krachtig middel om deze boodschap effectief over te brengen, door de combinatie van beeld en taal die complexiteit begrijpelijk maakt.

Algemene animatie: De algemene animatie biedt de kijker waardevolle informatie over RSV en de inzet van ReSViNET Patiënten Netwerk. Deze animatie legt uit wat het virus is, waarom kennisdeling belangrijk is en hoe vaccinatie kan helpen. De film kan breed worden ingezet, zoals op de homepage van ReSViNET, op congressen en tijdens presentaties.

Animatie voor zwangeren en ouders: Deze specifieke animatie richt zich op de meest relevante informatie voor zwangeren en ouders. Het doel is om hen te informeren over de risico’s van RSV voor hun kinderen en hoe zij deze risico’s kunnen verminderen.

Animatie voor de oudere doelgroep: Deze animatie biedt de oudere doelgroep specifieke informatie over hoe RSV hen kan beïnvloeden en welke preventieve maatregelen zij kunnen nemen. De film belicht de risico’s en het belang van vaccinatie voor ouderen.

Het resultaat

Door een neutrale toon te hanteren en te focussen op feitelijke informatie, helpen deze animaties de kijkers om een beter geïnformeerde beslissing te nemen over RSV en vaccinatie. We gebruiken passende stijl en toon om professionele, zakelijke, maar toch luchtige 2D-animaties te ontwikkelen die aansluiten bij de doelen en wensen van ReSViNET Patiënten Netwerk.

Wat dit betekent voor jou

Als organisatie die streeft naar het verhogen van bewustzijn over gezondheidskwesties, tonen de animaties van ReSViNET hoe visuele hulpmiddelen effectief complexe informatie kunnen communiceren. Deze films zorgen ervoor dat je boodschap duidelijk en toegankelijk is voor een breed publiek, van jonge ouders tot ouderen.

Geïnspireerd door het succes van ReSViNET? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw boodschap op een krachtige manier kunnen overbrengen!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.