2D animatie
informatieverstrekking RSV

Een 2D animatie om meer bekendheid te creëren over het RSV (Respiratoir Syncytieel Virus) en de doelgroep essentiële informatie te geven.

Stel je voor: precisie meting voor het aanleggen van wegen, het meten van bossen, het bouwen van flats of het automatisch laten besturen van machines. Dit wordt mogelijk gemaakt door Premium Positioning met hun RTK Premium Network.

De situatie

Met meer dan 2000 basisstations wereldwijd is Premium Positioning een boeiende partner voor iedereen die behoefte heeft aan centimeternauwkeurige positionering. In een hoog innovatieve tak van sport opereren de mensen achter Premium Positioning, waarbij ze zich bezighouden met innovaties in diverse branches.

De uitdaging

Phil & Flo is gevraagd voor een heldere, aantrekkelijke uitleganimatie die de waardepropositie van Premium Positioning in 90 seconden verpakt. Na het zien van de film moet het publiek precies weten wat Premium Positioning kan betekenen voor hun innovatie op het gebied van GNSS (Global Navigation Satellite Systems).

Onze oplossing

We creëren een 2D-film van maximaal 90 seconden die dienst doet als een impactvolle promofilm. Deze film vormt het perfecte middel om de brede doelgroep op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met Premium Positioning. Met een unieke stijl en toon ontwikkelen we een animatie die professioneel en zakelijk is, maar tegelijkertijd een luchtige uitstraling heeft.

Het resultaat

Het eindresultaat is een animatiefilm die de complexe wereld van precisiepositionering op een toegankelijke en boeiende manier onthult. Door gebruik te maken van creatieve visuals en een duidelijke verhaallijn wordt de waardepropositie van Premium Positioning helder gecommuniceerd aan het publiek.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.