starstarstarstarstar 4,9/5 – 65 Reviews – Experts sinds 2009

Logo - Phil & Flo - Blauw

Videoproductie voor
professionele video's

Een videoproductie is meer dan slechts een advertentie; het is een meeslepend verhaal dat de essentie van jouw merk vastlegt en overbrengt. Je kunt natuurlijk aan de slag gaan met het maken van een sterk script, maar je kunt ook een professioneel videoproductie bureau inhuren. En wie is beter te vertrouwen met deze taak dan Phil & Flo?

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Zet de eerste stap naar impactvolle communicatie
Bij Phil & Flo begrijpen we dat een succesvolle commercial verder gaat dan alleen visuele aantrekkingskracht. Het gaat om een effectieve, doelgerichte en creatieve boodschap die in slechts enkele seconden moet resoneren. Met de korte tijdspanne van 15 tot 30 seconden is elke keuze essentieel: van het kiezen van het juiste platform tot de perfecte call-to-action die jouw doelgroep over de streep trekt.

Video afspelen
Video afspelen

Volledige begeleiding, van concept tot creatie
Zoek je naar een toegewijde videoproductie partner die naast je staat tijdens het gehele productieproces? Bij Phil & Flo zetten we ons in om samen met jou een concept te bedenken en uit te werken tot een commercial die niet alleen opvalt, maar ook daadwerkelijk resultaten oplevert. Onze frisse aanpak gecombineerd met jaren van ervaring verzekert je van een eindproduct dat echt impact maakt.

Video afspelen

Maatwerk voor elk publiek
Een commercial van Phil & Flo is niet zomaar een video. We duiken diep in de demografie van jouw doelgroep om ervoor te zorgen dat onze productie perfect resoneert, of het nu op TV is, als YouTube Pre-roll, Instream, postroll of zelfs als een Instagram story. Onze video’s zijn flexibel en ontworpen om op elk platform te schitteren.

Klaar voor de Volgende Stap?
Als je op zoek bent naar meer dan alleen een commercial – als je een statement wilt maken – dan zijn wij er voor jou. Neem contact op met het videoproductie team van Phil & Flo en ontdek hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Phil & Flo is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken!

starstarstarstarstar

Marjolein Overbosch

DMT Environmental Technology
Phil & Flo heeft alle videocontent voor de eindejaarscampagne 2021 van Save the Children gerealiseerd. Tijdens de gehele samenwerking was een grote betrokkenheid vanuit het team. Ze hebben precies de juiste toon en balans weten te vinden, die binnen fondsenwervende uitingen lang niet zo vanzelfsprekend is.

starstarstarstarstar

Lilla Vonk

Save The Children
Ik heb de samenwerking voor een promofilm als erg prettig ervaren. Korte lijnen, snelle communicatie, meedenken en snel schakelen.

starstarstarstarstar

Kiki Ongering

Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.