Commercial laten maken

Wil je een commercial laten maken? Dan ben je bij Phil & Flo aan het juiste adres. Een commercial zegt zoveel meer dan een gesproken of geschreven advertentie! Het voegt beleving en kracht toe aan het imago van een product of dienst. Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap creatief en helder overbrengen aan de juiste doelgroep!

Effectief, doelgericht en creatief

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die raak is. Waarom? Omdat jouw boodschap in 15 tot 30 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel: de kijker tot actie over laten gaan! Maar waar bevindt jouw potentiële doelgroep zich? Ga je de commercial op televisie uitzenden of via YouTube verspreiden? Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep? Vragen die in het beginstadium van groot belang zijn. Wij helpen je het concept glashelder te krijgen, zodat je commercial effectief en doelgericht is.

Een commercial laten maken van A tot Z

Ben je op zoek naar een creatief videoproductie bureau dat jou in het gehele traject begeleidt en een uniek en overtuigend eindproduct aflevert? Welkom bij Phil & Flo! In samenwerking met jou bedenken we het gehele concept en produceren we een commercial die opvalt en resultaat boekt. Onze frisse blik en jarenlange ervaring staan garant voor een commercial die jouw klanten overtuigt.

Commercial als onderdeel van communicatiemix

Een commercial laten maken door Phil & Flo Creative Studio is dé manier om je doelgroep goed te bereiken. Wij produceren een commercial die aanslaat bij de juiste leeftijdscategorie, inkomensgroep, geslacht of ieder andere selectie die je maakt. De commercial die we produceren voor je kan je niet alleen inzetten op TV, maar ook op YouTube als Pre-roll, Instream of postroll. Daarnaast is ook Instagram stories een geweldige manier om je product of dienst aan je publiek te tonen.

Commercial laten maken?

Ben jij het ook zat om een commercial of reclame spot te laten ontwikkelen die niet opvalt? Neem contact op met onze creatieve specialisten en maak vrijblijvend kennis met ons!

Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Al onze producties zijn standaard voorzien van de hoogst haalbare kwaliteit, dit is: 4K UHD.
  • Gemiddeld twee à drie crewleden komen langs om te filmen.
  • Gelukkig niet veel! Het is ons werk om jou te ontzorgen van het realiseren van de reclame. Als jullie ideeën, voorbeelden, wensen of wat dan ook hebben, zijn deze altijd welkom.
  • Jazeker! Neem gerust een kijk in ons atlijd groeiende reclameportfolio.
  • Absoluut, geef het aan en dan bespreken we hoe het inzetten van een film drone jouw reclame naar het volgende niveau gaat tillen! Bekijk hier een voorbeeld.
  • Gemiddeld is onze productietijd drie tot vijf weken.
  • Door op een draaidag slim te werken komt er gemiddeld voor twee producties aan beeldmateriaal uit!
  • Binnen is één feedbackronde opgenomen, waarin de opdrachtgever feedback geeft op de aangeleverde conceptversie. Onze processen zijn zo ingericht dat we tussentijds verwachtingen en mogelijkheden kortsluiten. Op deze manier zorgen wij dat onze conceptversie zo dicht mogelijk tegen een definitieve versie aanzit.
  • Net als muziek, is voice over een essentiële tool waarmee je jouw doelen gaat bereiken. Na precies in kaart te hebben gebracht wat de doelgroep is, wat je met deze doelgroep wil en wie jullie zelf zijn gaat onze projectmanager de juiste stem hierbij vinden!
  • Muziek is een krachtige tool om jouw boodschap over te brengen. Afhankelijk van jouw doelgroep, doelstellingen en wensen gaat onze projectmanager op pad om juist die soundtrack te kiezen die hier het beste op aansluit!