Een videoproductie maken

Wil je een videoproductie laten maken? Bij Phil & Flo zijn we ervan overtuigd dat video het ideale middel is om jouw verhaal te vertellen. Op je website, in een commercial, als TikTok of op YouTube; de mogelijkheden zijn oneindig. Niet voor niets is video uitgegroeid tot één van de populairste marketingmiddelen. Phil & Flo maakt jouw organisatie visueel aantrekkelijk!

Opvallende bedrijfsfilm laten maken

De tijd waarin een bedrijfsfilm door een handige collega met camcorder werd gemaakt, ligt ver achter ons. Phil & Flo kan voor jouw bedrijf een vakkundig gefilmde en gemonteerde videoproductie maken. Door een combinatie van de juiste beelden, woorden en geluid zetten we de juiste toon en brengen we jouw unieke boodschap helder over. In een bedrijfsfilm van Phil & Flo schijnt door hoe trots je bent op je bedrijf en wat je opdrachtgevers kunt bieden. Een goede bedrijfsvideo maakt het verschil tussen opvallen en genegeerd worden.

Online video

Op zoek naar een bureau dat jou helpt met het meest effectieve communicatiemiddel, de online video? Phil & Flo doet het! We ontwikkelen, produceren en plaatsen je videoproductie van begin tot eind. Welke boodschap wil je overbrengen en naar welke doelgroep? Belangrijke vragen waar je snel een antwoord op wilt hebben. Wij helpen je hierbij, maar ondersteunt je ook bij iedere vervolgstap. Samen bedenken we een concept en maken we een video die niet alleen goed en interessant is, maar ook conversieverhogend werkt.

Maak van kijkers klanten

Een video is dé manier om van je kijkers klanten te maken. Dit kan met bijvoorbeeld een commercial, maar wat dacht je van een animatiefilm of bedrijfsfilm? Jouw video is makkelijk te delen en vergroot op die manier je online vindbaarheid. Dat betekent dus: meer naamsbekendheid, meer bezoekers en niet geheel onbelangrijk: meer klanten!

Succes door kwaliteit

Phil & Flo creative Studio maakt videoproducties van hoge kwaliteit. We werken met professionals die zich elke dag inzetten om een prachtige videoproductie voor jouw organisatie te maken. We werken snel, doordacht en efficiënt. Zodoende krijg je de hoogst mogelijke kwaliteit in kort tijdsbestek. Onze films zijn hoogwaardig qua kwaliteit maar ook qua inhoud. We weten aan de hand van uitgebreide data wanneer mensen een film bekijken of uitkijken. Deze info verwerken we in elke film die we produceren. Daarnaast is ons team gewoon leuk om mee samen te werken.

Ook scoren met een goede videoproductie?

Wil je ook een video laten maken die jou meer klanten oplevert? Bel ons op 085-2738331 dan bespreken we de mogelijkheden!

 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.