Videomarketing tips en tricks

Een open deur, maar het begint allemaal met een goede video. Een video die waarde toevoegt. En onze ervaring leert dat dit video’s zijn die verhalen vertellen waarin de kijker zich herkent. Hoe beter het verhaal is over jouw organisatie, hoe beter mensen begrijpen wat je voor hen kan betekenen. Storytelling is de belangrijkste steunpilaar van goede videomarketing.

Hoe korter, hoe beter

Mensen hebben maar een korte aandachtsspanne, binnen ongeveer vier seconden wordt bepaald of je video verder wordt bekeken. Je hebt dus weinig tijd om de aandacht van je kijkers te trekken én je boodschap goed over te brengen. Daarom zijn intro’s niet aan te raden binnen videomarketing. Gebruik de eerste paar seconden heel verstandig. Val midden in je verhaal met een aantrekkelijk shot of creëer een snelle quick preview van je hoofdboodschap.

 

Victor - Account Director

Tijd om jouw marketing naar een hoger niveau te trekken? Laten we kijken waar kansen liggen voor jouw business in een vrijblijvend gesprek. Ik vertel je graag meer over het effect van strategische video op je autoriteit, vindbaarheid, en leadgeneratie.