Videomarketing

Videomarketing, wat is dat? Een open deur, maar het begint allemaal met een goede video. Een video die waarde toevoegt. En onze ervaring leert dat dit video’s zijn die verhalen vertellen waarin de kijker zich herkent. Hoe beter het verhaal is over jouw organisatie, hoe beter mensen begrijpen wat je voor hen kan betekenen. Storytelling is de belangrijkste steunpilaar van goede marketing en video.

Hoe korter, hoe beter

Mensen hebben een korte aandachtsspanne, binnen ongeveer vier seconden wordt bepaald of je video verder wordt bekeken. Je hebt dus weinig tijd om de aandacht van je kijkers te trekken én je boodschap goed over te brengen. Daarom zijn intro’s niet aan te raden binnen videomarketing. Gebruik voor goede marketing de eerste paar seconden heel verstandig. Val midden in je verhaal met een aantrekkelijk shot of creëer een snelle quick preview van je hoofdboodschap.

Inge - Phil & Flo
Bewezen trackrecord

Goede marketing & video voor jouw organisatie

Om een goede video in te kunnen zetten voor marketing, moet je weten wat je doelen zijn. Wie zijn je stakeholders? Wat is je doelgroep? Wat zijn hun behoeftes? Hoe communiceer je naar beide groepen? En vooral; hoe breng je beide groepen samen om een optimale relatie te ontwikkelen? Als dit duidelijk is, weet je wat jouw doelgroep overhaalt om jouw product of dienst aan te schaffen. Vind je het moeilijk om deze doelen te bepalen? Dat snappen we en we helpen je er graag mee. Laat je marketing & video uitbesteden aan Phil & Flo.

XpertHR filmopnames - Phil & Flo

Videoproductie door Phil & Flo

Videoproductie voor jouw videomarketing is niet alleen het maken van de video, maar het gehele proces daar vooraf en daarna. Phil & Flo helpt je met bepalen van het doel van je video, de invulling van de video aan de hand van een script en shotlist, het schieten van de beelden en het monteren van de uiteindelijke video die je in gaat zetten voor marketingdoeleinden. Onze experts denken graag met je mee met creatieve ideeën voor jouw videomarketing. Wat dit kost? Dat ligt aan de lengte en invulling van de video. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te kijken te naar de mogelijkheden.

NOMIOS filmopnames - Phil & Flo
Victor
 

Victor - Account Director

Tijd om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen? Laten we in een vrijblijvend gesprek kijken waar kansen liggen voor jouw business. Ik vertel je graag meer over het effect van een strategische video op je autoriteit, vindbaarheid en leadgeneratie.
Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door Phil & Flo: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van Phil & Flo verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
- Martine Bouwman, Hoofd marketing @ PRA Health Sciences
Zeer prettig en professioneel bedrijf. Vrij snel en goed een animatie film met ze gemaakt voor Premium Positioning. Resultaat mag er zeker wezen. Daarnaast op een fijne manier samengewerkt. 5 sterren zeker op zijn plek.
- , Co-founder @ Premium Positioning
De samenwerking met Phil&Flo was super! Ze hebben voor onze school een virtuele Open Dag gemaakt. Deze is echt top geworden en we krijgen er veel leuke reacties op. Ze waren vanaf het begin goed voorbereid, enthousiast en professioneel.
- Carla Holwerda, @ Park Lyceum