Ontdek de Kracht van Videomarketing: Jouw Verhaal, Jouw Succes

Videomarketing, wat houdt het in? Het begint allemaal met een krachtige video die waarde toevoegt. Je wilt video’s creëren die herkenbare verhalen vertellen, zodat je doelgroep begrijpt wat je voor hen kunt betekenen. Storytelling is de fundering van succesvolle marketing en video. En onthoud: hoe korter, hoe beter.

Hoe korter, hoe beter

Je hebt slechts enkele seconden om de aandacht van je kijkers te grijpen en je boodschap duidelijk over te brengen. Daarom zijn intro’s niet aanbevolen voor videomarketing. Gebruik die eerste momenten slim: start met een boeiend shot of geef snel een voorproefje van je belangrijkste boodschap. Zo zorg je voor effectieve marketing & video voor jouw organisatie.

team - Phil & Flo
Bewezen trackrecord

Goede marketing & video voor jouw organisatie

Om een sterke video in te zetten voor marketing, moet je eerst je doelen bepalen. Wie zijn je stakeholders? Wat is je doelgroep? Wat zijn hun behoeften? Hoe communiceer je met beide groepen? En vooral, hoe breng je deze groepen samen om een optimale relatie te ontwikkelen? Als je dit helder hebt, weet je wat jouw doelgroep overtuigt om jouw product of dienst af te nemen. Vind je het lastig om deze doelen vast te stellen? Geen zorgen, we helpen je graag. Besteed je marketing & video uit aan Phil & Flo.

XpertHR filmopnames - Phil & Flo

Videoproductie door Phil & Flo

Videoproductie bij Phil & Flo omvat niet alleen het maken van de video, maar het gehele proces ervoor en erna. We helpen je met het bepalen van het doel van je video, het ontwikkelen van een script en shotlist, het filmen van de beelden en het monteren van de uiteindelijke video voor marketingdoeleinden. Onze experts denken graag met je mee en komen met creatieve ideeën voor jouw videomarketing. Benieuwd naar de kosten? Dat hangt af van de lengte en invulling van de video. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te verkennen.

NOMIOS filmopnames - Phil & Flo
Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.
Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door Phil & Flo: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van Phil & Flo verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
- Martine Bouwman, Hoofd marketing @ PRA Health Sciences
Zeer prettig en professioneel bedrijf. Vrij snel en goed een animatie film met ze gemaakt voor Premium Positioning. Resultaat mag er zeker wezen. Daarnaast op een fijne manier samengewerkt. 5 sterren zeker op zijn plek.
- , Co-founder @ Premium Positioning
De samenwerking met Phil&Flo was super! Ze hebben voor onze school een virtuele Open Dag gemaakt. Deze is echt top geworden en we krijgen er veel leuke reacties op. Ze waren vanaf het begin goed voorbereid, enthousiast en professioneel.
- Carla Holwerda, @ Park Lyceum