starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Payconiq Commercial,
het gemak van online betalen

De betaal-app van Payconiq was één van de voorlopers op het gebied van smartphone-betaling. We zetten een videostrategie voor ze op om de nieuwe app succesvol te lanceren. Voor zowel B2C als B2B en specifieke video’s.

Video afspelen

Klant

Payconiq

Techniek

Film

Type

Commercial

Geen pinpas of cash geld meer, enkel een smartphone om je betaling te voltooien. In de reeks video’s voor Payconiq laten we zien welke functies de betaal-app heeft en wat het betalen ermee zo eenvoudig maakt.

Het doel was dat iedereen gebruik ging maken van de app, zowel particulieren al bedrijven. En succes kwam er. In no-time werd de app meer dan 500.000 keer gedownload.

Een vrouw die haar telefoon gebruikt om een mobiele betaling te doen
Afbeelding waarop een vrouw een mobiele telefoon gebruikt

Situatiespecifieke video’s
Naast de algemene B2C en B2B video’s, maakten we ook situatie-specifieke video’s. Hierin presenteren we het gemak van de betaal-app onder verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld vanuit je bed online het winkelmandje afrekenen, in een restaurant de rekening delen of gewoon op de bank je concerttickets aankoop bevestigen met één simpele vingerafdruk.

De video’s zijn volledig in de betreffende huisstijl van Payconiq opgeleverd, zodat de videocontent naadloos aansluit bij alle andere huisstijldragers.

Zwarte vrouw op bed die haar mobiele telefoon bekijkt
Een persoon die op hun telefoon bladert op zoek naar nieuwe items om te kopen

Duurzame video’s
In plaats van acteurs in beeld te laten spreken, maken we gebruik van een voice-over. Zo kunnen we de films gemakkelijk in andere talen omzetten, zonder dat er opnieuw gefilmd moet worden. Handig, want Payconic gaat ook buiten de Nederlandse grenzen.

Vanwege de internationale ambities, hebben we tijdens de filmopnames niet de applicatie maar een groen scherm gefilmd. Onze animatie-specialisten hebben hierdoor de mogelijkheid om de schermen naar wens in te vullen en op een later moment aan te passen. Bijvoorbeeld om de appversies en teksten op het scherm te vertalen naar het Engels.

Video afspelen

Vergelijkbare projecten