starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Succesvolle bedrijfsanimatie door Phil & Flo

Merken kunnen steeds moeilijker uitleggen wie ze zijn en wat ze doen. Online is zoveel info beschikbaar dat we niet meer weten welke informatie relevant is en welke niet. Bedrijfsanimaties zijn daarom dé oplossing om structuur aan te brengen in die overload aan informatie. Bij Phil & Flo zijn we ervan overtuigd dat een geanimeerde video serious business is.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Aantrekkelijke animaties


Productvideo’s, voorlichtingsfilms en uitlegvideo’s: we kunnen ze allemaal een stuk simpeler en aantrekkelijker maken door ze te animeren in 2D of 3D. Een bedrijfsanimatie biedt veel creatieve mogelijkheden om in minder tijd meer informatie te presenteren. Waar een video met acteurs vaak een commercieel randje heeft en moeilijker te ensceneren is, maken wij bedrijfsanimaties juist om te informeren en meer ingewikkelde dingen uit te leggen. Met een succesvolle bedrijfsanimatie van Phil & Flo kun je écht indruk maken.

Video afspelen

Jouw klant enthousiasmeren

Met een originele en speelse bedrijfsanimatie gaat het ons lukken om jouw bedrijf of product stevig(er) in de markt te zetten én maken we je klanten enthousiast. Een corporate video laat namelijk zien dat je creatief bent en met je tijd meegaat. Eerst kijken we wat je doel en wie je doelgroep is. Wat wil je precies bereiken met je animatie? En met wie communiceren we dan? Waar heeft je klant behoefte aan en wat vinden zij leuk? Bij Phil & Flo gebruiken we hier geen moeilijke modellen voor, daarentegen: we zijn processen juist aan het vereenvoudigen.

Video afspelen

Is jouw klant koning?
We verplaatsen ons in je klant en we gaan na wat voor hen belangrijk is. Het draait immers niet om jou, maar om de klant die koning is. En jouw bedrijf of product is de oplossing. Een bedrijfsanimatie biedt ook de mogelijkheid om gemakkelijk je huisstijl te verwerken. Klanten zullen namelijk bepaalde kleuren of karakters associëren met je organisatie. Onze bedrijfsanimaties zijn verrassend, concreet en speels. Hoe duidelijker en aantrekkelijker het verhaal, hoe makkelijker voor jouw doelgroep.

3D gemodelleerde rode Tesla parkeert in bij een parkeerplek met witte laadpaal
Video afspelen over Case - Alfen - Phil & Flo

Soorten bedrijfsanimaties

Bedrijfsanimaties zijn er in verschillende soorten en maten. Ze bieden je de mogelijkheid om productvoordelen écht tot leven te brengen. In een animatie kun je jouw verhaal hardop vertellen, omdat je niet passief bezig bent met het vastleggen van evenementen met een camera.

Voorafgaand aan het produceren van je bedrijfsanimatie, denken we mee met hoe we jouw video goed vindbaar kunnen maken. Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw bedrijfsanimatie zien. Nieuwsgierig welke ideeën we voor jouw bedrijf kunnen bedenken? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.