Bedrijfsanimatie

Bedrijven kunnen steeds moeilijker uitleggen wie ze zijn en wat ze doen. Op internet is zoveel informatie beschikbaar dat we niet meer weten welke informatie relevant is en welke niet. Bedrijfsanimaties zijn daarom dé oplossing om structuur aan te brengen in die overload aan informatie. Bij Phil & Flo zijn we ervan overtuigd dat een geanimeerde video serious business is.

Aantrekkelijke animaties

Productvideo’s, voorlichtingsfilms en uitlegvideo’s: we kunnen ze allemaal een stuk simpeler en aantrekkelijker maken door ze te animeren in 2D of 3D. Een bedrijfsanimatie biedt veel creatieve mogelijkheden om in minder tijd meer informatie te presenteren. Waar een video met acteurs vaak een commercieel randje heeft en moeilijker te ensceneren is, maken wij bedrijfsanimaties juist om te informeren en meer ingewikkelde dingen uit te leggen. Met een bedrijfsanimatie van Phil & Flo kun je écht indruk maken.

Jouw klant enthousiasmeren

Met een originele en speelse bedrijfsanimatie gaat het ons lukken om jouw bedrijf of product stevig(er) in de markt te zetten én maken we je klanten enthousiast. Een corporate video laat namelijk zien dat je creatief bent en met je tijd meegaat. Eerst kijken we wat je doel en wie je doelgroep is. Wat wil je precies bereiken met je animatie? En met wie communiceren we dan? Waar heeft je klant behoefte aan en wat vinden zij leuk? Bij Phil & Flo gebruiken we hier geen moeilijke modellen voor, daarentegen: we zijn processen juist aan het vereenvoudigen.

Is jouw klant koning?

We verplaatsen ons in je klant en we gaan na wat voor hen belangrijk is. Het draait immers niet om jou, maar om de klant die koning is. En jouw bedrijf of product is de oplossing. Een bedrijfsanimatie biedt ook de mogelijkheid om gemakkelijk je huisstijl te verwerken. Klanten zullen namelijk bepaalde kleuren of karakters associëren met je organisatie. Onze bedrijfsanimaties zijn verrassend, concreet en speels. Hoe duidelijker en aantrekkelijker het verhaal, hoe makkelijker voor jouw doelgroep.

Daarom een bedrijfsanimatie!

Bedrijfsanimaties zijn er in verschillende soorten en maten. Ze bieden je de mogelijkheid om productvoordelen écht tot leven te brengen. In een animatie kun je jouw verhaal hardop vertellen omdat je niet passief bezig bent met het vastleggen van evenementen met een camera.

Beeld je bijvoorbeeld het volgende eens in: we starten met een close-up van jouw (hoofd)kantoor waar je medewerkers keihard aan het werk zijn. Vervolgens zoomen we uit om het hele gebouw te kunnen zien en dan schieten we omhoog de lucht in voor een totaalperspectief.

Perspectief

Een geanimeerde bedrijfsvideo maakt het eenvoudig om alles in perspectief te plaatsen. Phil & Flo laat niet los. Voorafgaand aan het produceren van je bedrijfsanimatie denken we mee met hoe we jouw video goed vindbaar kunnen maken. Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw bedrijfsanimatie zien.

Vraag ons het hemd van het lijf

Aarzel niet om in contact met ons te komen en ons het hemd van het lijf te vragen over een bedrijfsanimatie. We hebben de oplossing voor jouw communicatievraagstuk!

 

Aron - 3D Animator & VR Specialist

Ontwerpen, animeren en het tot leven brengen van jouw idee is mijn specialiteit! Zowel in 3D als 2D maak ik animaties die jou helpen je verhaal te vertellen.