starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Bedrijfsanimatie laten maken
in Eindhoven

Het innovatieve hart van Nederland: zo wordt Eindhoven ook wel genoemd. Het is dé hotspot voor technische bedrijven. Bedrijven die producten en diensten aanbieden die veelal lastig uit te leggen zijn in tekst en afbeeldingen. Wil jij toch graag overbrengen wat je te bieden hebt? Een animatie bedrijfsfilm is het perfecte middel. Hiermee vertel je pakkend jouw verhaal in bewegend beeld. 
Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Wat is een bedrijfsanimatie?
Een bedrijfsanimatie is een stuk content dat binnen korte tijd waardevolle informatie over je bedrijf geeft. Deze krachtige communicatiemiddelen zijn bij uitstek geschikt om op een aantrekkelijk manier je missie en visie te communiceren, zowel intern als extern. Je kunt een bedrijfsanimatie inzetten op beurzen, evenementen en vergeet ook vooral je eigen website en social media niet. Een bedrijfsanimatie is mogelijk in zowel 3D als 2D.

Video afspelen

Waarom een bedrijfsanimatie laten maken?
Iedere organisatie heeft een eigen unieke identiteit. Je hebt een identiteit die zich onderscheid van concurrenten. Jij weet precies waarom een potentiële klant voor jou moet kiezen en niet voor die concurrent. Helaas deze identiteit niet bij iedereen bekend. Dit doe je met een bedrijfsanimatie. Dit laagdrempelige communicatiemiddel zorgt dat iedere prospect binnen 1 minuut begrijpt wat jouw toegevoegde waarde is.

Video afspelen

Wanneer een bedrijfsanimatie laten maken?
Een animatie laat je maken als je iets te vertellen hebt. Je introduceert een nieuw product of nieuwe dienst, je bent aan het uitbreiden en zoekt nieuwe werknemers, of hebt nieuwe procedures die je naar je huidige werknemers wilt communiceren — er zijn genoeg verhalen die duidelijker worden van een animatie. Zeker als er meerdere, complexe stappen zijn die je uit wilt leggen. Als je zeker wilt zijn dat de boodschap goed overkomt, laat je daar dus een bedrijfsanimatie voor maken.

Video afspelen

Voor wie een bedrijfsanimatie laten maken?
De inhoud van een bedrijfsanimatie hangt vaak nauw samen met het publiek. Maak je een filmpje om nieuwe werknemers te trekken, of presenteer je de jaarcijfers aan je aandeelhouders? Beide vereisen een heel andere toon. Een animatie is meestal een luchtige manier om informatie te presenteren, maar serieus en zakelijk kan natuurlijk ook. Wij denken graag met je mee, en houden rekening met je doelgroep.

Video afspelen
2D afbeelding in getekende stijl van een vrachtwagenchauffeur in zijn cabine die op de weg uitkijkt met daarop twee auto's

De juiste toon in een animatie
Met een sprekende animatie lukt het veel beter om een toon over te brengen. Door de combinatie van gesproken woorden, beelden en muziek, creëer je meteen de juiste sfeer. Door de juiste toon te kiezen en je verhaal goed te vertellen, kun je veel meer rekenen op het overbrengen van het juiste gevoel aan je doelgroep.

Video afspelen

De unieke designfilosofie van Phil & Flo
Goede vormgeving versterkt de betekenis en impact van beeld, maar wat is goede vormgeving? Vroeger dacht men de ideale verhoudingen van vormen te vinden in de Gulden Snede. Tegenwoordig hebben die oude regels plaatsgemaakt voor persoonlijk stijlonderzoek, want ultieme schoonheid is voor iedereen anders. Wij horen graag wat je wil vertellen en stellen, door middel van de juiste kleuren, lijnen, vormen, muziek en geluiden, een authentieke beeldtaal voor je animatie samen. Neem contact met ons op om vrijblijvend met ons te sparren over de mogelijkheden.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.