Animatie laten maken
in Groningen?

60 seconden. Meer tijd besteedt de gemiddelde bezoeker niet aan de inhoud van een webpagina. Je kunt je wel voorstellen dat ze dus niet uitgebreid de tijd nemen om een stuk tekst te lezen, hoe goed je verhaal ook is. Phil & Flo is een ervaren specialist in animatie Groningen (Oude Boteringestraat 71). Wij helpen je graag op weg naar effectievere communicatie.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Kies voor een trefzekere animatie
Jij en je accountmanagers weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de aandacht te vangen en vast te houden van potentiële klanten. Een animatie vertelt kort en duidelijk alles wat ze moeten weten. Bovendien is het, door een luchtige en speelse presentatie, leuk en aangenaam om naar te kijken. Er is van alles mogelijk: 2D-animatie, 3D, VR, hologram animatie en zelfs animatie vermengd met echte videobeelden. Om te promoten, uit te leggen en te overtuigen.

Video afspelen

2D of 3D animatie?
De animatiespecialisten van Phil & Flo werken met hoogwaardige software en hardware om onze creatieve ideeën naar een sprankelende animatie te vertalen. Daarbij kunnen we in twee of drie dimensies werken. Wat we kiezen, hangt af van jouw voorkeur, en wat het beste past bij het concept. Met een 2D-animatie kun je vaak een sfeervolle toon zetten, en 3D voegt meer dynamiek toe. Een combinatie van beide kan ook.

 

Video afspelen
Een tekening van het menselijk brein met daarin gele en blauwe kleurvlakken op een roze achtergrond

Vandaag nog alles weten over een animatie?
Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.