Animatie laten maken in Groningen?

60 seconden. Meer tijd besteedt de gemiddelde bezoeker niet aan de inhoud van een webpagina. Je kunt je wel voorstellen dat ze dus niet uitgebreid de tijd nemen om een stuk tekst te lezen, hoe goed je verhaal ook is. Phil & Flo is een ervaren specialist in animatie in Groningen (Oude Boteringestraat 71). Wij helpen je graag op weg naar effectievere communicatie.

Kies voor een trefzekere animatie

Jij en je accountmanagers weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de aandacht te vangen en vast te houden van potentiële klanten. Een animatie vertelt kort en duidelijk alles wat ze moeten weten. Bovendien is het, door een luchtige en speelse presentatie, leuk en aangenaam om naar te kijken. Er is van alles mogelijk: 2D-animatie, 3D, en zelfs animatie vermengd met echte videobeelden. Om te promoten, uit te leggen en te overtuigen.

2D of 3D animatie?

De animatiespecialisten van Phil & Flo werken met hoogwaardige software en hardware om onze creatieve ideeën naar een sprankelende animatie te vertalen. Daarbij kunnen we in twee of drie dimensies werken. Wat we kiezen, hangt af van jouw voorkeur, en wat het beste past bij het concept. Met een 2D-animatie kun je vaak een sfeervolle toon zetten, en 3D voegt meer dynamiek toe. Een combinatie van beide kan ook.

Zet je animatie gericht in

Naast dat we een team van getalenteerde animators hebben, weten we ook hoe je videomarketing strategisch kunt uitvoeren. Vooral online is video eigenlijk al niet meer weg te denken. Tussen de dagelijkse stroom van informatie is het extra belangrijk om op te vallen met een unieke animatiefilm. Kom langs op ons kantoor in Groningen, Utrecht, Eindhoven of Amsterdam, en we vertellen je graag meer over animatie en videomarketing voor jouw bedrijf.

Vandaag nog alles weten over een animatie?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen, en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.