3D animatie infra
afwateringsoplossingen

Een reeks 3D animatie video’s voor de bouw & infra branche, als laagdrempelige en toegankelijke presentatie van afwateringsproducten.

TBS-SVA is marktleider in het ontwerpen en ontwikkelen van afwateringsoplossingen. Om hun producten en duurzame initiatieven, digitaal laagdrempelig en toegankelijk te maken, presenteren we deze in een reeks 3D animatievideo’s. In deze case study lees je hoe we dat met succes voor meerdere producten gedaan hebben.

De situatie

Door de toenemende drukte van tweewielers zoals elektrische fietsen, speed pedelecs, scooters en motoren, ontstond een groeiende vraag naar minder gladde putdeksels. De engineers van TBS-SVA hebben een revolutionair putdeksel ontworpen met efficiënte afwatering en de baanbrekende Vepro Max Cross Grip-technologie. Dit ontwerp brengt aanzienlijk meer veiligheid voor tweewielers in het verkeer.

Onze oplossing

Een 3D-animatiefilm stelt TBS-SVA in staat om hun producten, zoals de Vepro Max Cross Grip, op een hoogwaardige en toegankelijke manier digitaal te presenteren. Het is het ideale middel om een brede doelgroep op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met TBS-SVA GROEP en hun innovatieve oplossingen.

We hebben een 1 minuut durende animatie geproduceerd, die inzetbaar is als een impactvolle promofilm. De film toont de unieke kenmerken van de nieuwe putdeksels met VERPROMAX CROSSGRIP-technologie, die zorgt voor betere grip en veiligheid voor tweewielers.

Het resultaat

De 3D-animatiefilm heeft TBS-SVA GROEP geholpen om hun innovatieve oplossingen op een duidelijke en aantrekkelijke manier te communiceren. De film speelt een belangrijke rol in hun digitale communicatiestrategie, waardoor hun producten beter toegankelijk zijn voor een breed publiek. Bovendien heeft het benadrukken van hun MVO-initiatieven geholpen om hun positie als verantwoordelijke en innovatieve speler in de markt te versterken.

Bekijk hier de animatie over de Vepro Max Cross Grip.

Uitbreiding van het project

Na het succes van deze eerste animatievideo, hebben we ook video’s gemaakt voor andere producten van TBS-SVA, zoals de Cool City DrainGoot, Cycloon Kolk, Mini Raingarden en de Gully Box. Elk van deze video’s volgt dezelfde hoogwaardige en toegankelijke stijl, waardoor TBS-SVA consistent hun innovatieve producten kan presenteren.

Bekijk hier bijvoorbeeld ook de nieuwste animatie over de Mini Raingarden:
https://youtu.be/XI0MZelYwss

Wat dit betekent voor jou

Als organisatie die streeft naar het verbeteren van verkeersveiligheid en het bevorderen van innovatieve infrastructuuroplossingen, laat de aanpak van TBS-SVA zien hoe effectief een goed ontworpen 3D-animatie kan zijn. Deze case toont aan hoe je met behulp van visuele hulpmiddelen complexe en technische informatie op een toegankelijke manier kunt presenteren.

Geïnspireerd door het succes van TBS-SVA? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw innovatieve producten en diensten op een impactvolle manier kunnen presenteren!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.