3D animatie branding film

Een (3D-)animatiefilm is de perfecte manier om de nieuwe huisstijl van je merk te introduceren. Maak kennis met Aditech in deze film!

Een (3D-)animatiefilm is de perfecte manier om de nieuwe huisstijl van je merk te introduceren aan groot publiek. Voor Aditech lieten we hun technische expertise en de merkidentiteit op een dynamische manier samenkomen en tot leven komen. Maak ook kennis met het nieuwe Aditech in onze case study:

De situatie

Voor de bouw van woningen, kantoren en ziekenhuizen, evenals de aanleg van groene energie en klimaattechniek, zijn technische vakmensen essentieel. Aditech speelt hierin een cruciale rol door flexibel en vast personeel in de elektro- en installatietechniek te regelen. Al ruim 27 jaar voorziet Aditech Nederland van daadkrachtig technisch personeel met grote verantwoordelijkheid en sterke drijfveren.

Aditech, hét uitzendbureau in de technische installatiebranche, zette een nieuwe stap in hun branding. Er is een uitgebreid brandbook gemaakt dat richtlijnen geeft voor de komende jaren. Phil & Flo is gevraagd om het nieuwe logo tot leven te brengen in een animatievideo en parallellen te trekken met het werkgebied van Aditech.

Onze oplossing

We maakten voor Aditech een 3D-film van maximaal 60 seconden die inzetbaar is als een impactvolle promofilm en introductiefilm van de nieuwe huisstijl. Deze film is het perfecte middel om de stakeholders van Aditech op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het vernieuwde merk.

Het logo van Aditech staat centraal in de film. We creëerden verschillende overgangen waarin de identiteit van Aditech duidelijk naar voren komt. Door strakke cameraovergangen en de vervorming van het logo in pijpleidingen, gereedschappen, kabels en andere elementen, brengen we het werkgebied van Aditech tot leven. Deze creatieve benadering zorgt ervoor dat de kernwaarden en het dynamische karakter van Aditech op een visueel aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

Het resultaat

De 3D-film heeft Aditech geholpen om hun nieuwe logo en huisstijl op een indrukwekkende manier te introduceren. De film heeft een krachtige indruk achtergelaten bij stakeholders en heeft bijgedragen aan een betere herkenbaarheid van het merk Aditech. Door het logo te integreren met elementen uit hun werkgebied, hebben we een visuele representatie gecreëerd die de technische expertise en innovatiekracht van Aditech benadrukt.

Wat dit betekent voor jou

Als organisatie die streeft naar het verbeteren van branding en communicatie in de technische sector, toont de aanpak van Aditech hoe effectief een goed ontworpen 3D-animatie kan zijn. Deze case studie laat zien hoe je met visuele hulpmiddelen een sterke en coherente merkidentiteit kunt presenteren.

Geïnspireerd door het succes van Aditech? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw merk en producten op een impactvolle manier kunnen presenteren!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.