Wervingsvideo laten maken

De gezelligheid op de werkvloer, het prachtige bedrijfspand en de befaamde bedrijfsuitjes. De sfeer in een bedrijf is lastig te beschrijven en proef je niet in een vacaturetekst. Met een wervingsvideo lukt het wèl om dat gevoel over te brengen.

Wervingsvideo

Je als bedrijf ten opzichte van je concurrenten op een fantastische manier onderscheiden? Geen saaie vacaturetekst, maar een authentieke film waarin het bedrijf en de functie in de schijnwerpers worden gezet. Een film die je kan inzetten op al je social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook en op de vacaturebanken zoals Indeed. Bel direct vrijblijvend met onze specialisten voor meer informatie! 085 - 273 8331

Een wervingsvideo laten maken, hoe werkt dat?

Een wervingsvideo geeft kandidaten een goed beeld van het bedrijf. Letterlijk. Jij en je collega’s vertellen over het bedrijf en brengen zo het enthousiasme over voor de camera. Ons team ondersteunt en begeleidt de collega’s tijdens het filmen. Geen acteurs, maar een eerlijk verhaal. Sfeervolle beelden, de juiste achtergrondmuziek en een professionele montage doen de rest. Zo ontstaat het verhaal van jouw bedrijf binnen één minuut.

Vacature films

De wervingsvideo of vacature film kan inzoomen op een specifieke vacature of juist het bedrijf in alle aspecten laten zien. Ons creatieve marketing team denkt mee over de meest succesvolle formule. Een wervingsvideo laten maken door het team van Phil & Flo is een mooie ervaring die zich uitbetaalt.

Een wervingsvideo laten maken, wat levert het op?

Wil je in de huidige tijd nieuwe medewerkers werven? Dan is het raadzaam een wervingsvideo te laten maken. Als bedrijf is het onverstandig om achter te blijven. Video is namelijk meer dan een trend. Het is een belangrijk medium geworden. Wanneer je een video hebt laten maken betaalt dit zich uit in de respons. Op wervingsvideo’s wordt meer gereageerd dan op een standaard vacaturetekst.

We hebben al vele Wervingsvideo’s geproduceerd voor verschillende branches:

Verspreiding

Jouw Wervingsvideo kan bij een goede videodistributie een grote hit worden onder jouw doelgroep op sociale media. Een aansprekende film wordt graag gedeeld en bereikt zo die talenten die je graag binnen wilt halen. Ook zoekmachines houden van video’s. Wij kunnen je adviseren over zoekmachineoptimalisatie in combinatie met wervingsvideo’s, zodat jullie bedrijfsvideo of bedrijfsfilm de hoge score krijgt die hij verdient.

Phil & Flo employer branding

Vandaag nog meer weten over employer branding?

Wil je niet meer het risico lopen dat de perfecte kandidaat voor je functie afhaakt omdat zij of hij geen goed beeld krijgt van je bedrijf? Phil & Flo maakt hoogwaardige Employer branding video’s om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. Wij laten jouw bedrijf van de beste kant zien, zodat potentiële werknemers enthousiast bij je zullen solliciteren. We vertellen je hier graag meer over en beantwoorden al je vragen in persoon. Aarzel dus niet om contact op te nemen en meer te weten te komen over de kansen van employer branding en videomarketing voor jouw bedrijf! We vertellen je ook graag meer over de nieuwste optie; de virtuele tour.

Het team van Phil & Flo
Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.