Werken bij Phil & Flo Creative Studio

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers die een toffe baan willen met veel afwisseling op het gebied van video, animatiefilms, websites en online marketing. Wij zijn op zoek naar toppers die ons team versterken en achter onze kernwaarden staan:

Groningen:

  1. Account/ sales
  2. Animator 3D (AE, C4D) (VERVULD)
  3. Commercieel medewerker binnendienst (VERVULD)
  4. Projectmanager Video (VERVULD)
  5. Video Editor (Premiere Pro) (VERVULD
  6. Animator 2D/3D (AE, C4D)(VERVULD)
  7. Projectmanager Animatie (VERVULD)

Amsterdam:

1. Account/ sales

Eindhoven:

Geen vacatures

Over ons

Phil & Flo is een bedrijf met een grote groei ambitie en met duidelijke kernwaarden. Bij ons werken, betekent werken voor organisaties die de wereld vooruit helpen.

Het maken van producten zoals film en animatie die organisaties in staat stellen hun ambities waar te maken. Ambities waar wij ook als team achter staan. Zo werken we niet voor de olie-industrie, tabaksindustrie etc.

Dit betekent voor ons team de motivatie en de wetenschap dat de uren die je investeert in je werk ook daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld.

Ben jij gepassioneerd om andere organisaties verder te helpen, door de inzet van mooie producten zoals film en animatie? In een team waar wordt gelachen, hard wordt gewerkt, waar we elkaar helpen en waar we iedere dag weer bijleren. Een hecht en open team dus, waar idee├źn worden gehoord en verandering ten goede wordt aangemoedigd.

Interesse? Laat je gegevens achter dan maken we snel een afspraak!