Een digitale rondleiding voor toeristen

Je gasten een goede indruk laten krijgen van een toeristische regio, bezienswaardigheid of stad, kan perfect met een virtuele rondleiding voor toerisme. Het is bewezen dat bewegend beeld een betere indruk geeft dan afbeeldingen. Digitale rondleidingen zijn daarom een effectieve manier om kijkers te verleiden een bezoek te brengen.

Virtuele interactieve stadswandeling laten maken

Ook is het mogelijk om voor recreatief of educatief doeleinde een interactieve stadswandeling te laten maken. Tijdens een wandeling in de stad laat je de kijker bijvoorbeeld langs verschillende bezienswaardigheden lopen. De kijker kan er vervolgens zelf voor kiezen om een bezienswaardigheid te ‘unlocken’ en de stad beter te leren kennen.

Tour - Phil & Flo

Digitale rondleiding voor een overnachting

Een bijzonder hotel, camping of ander soort overnachting in beeld brengen?  Laat je gasten alvast kennismaken door ze mee te nemen in een digitale rondleiding. Heb je vernieuwde hotelkamers, luxe lodges, chalets of kampeertenten beschikbaar? Door de verschillende verblijfsmogelijkheden te filmen, kunnen gasten alvast hun favoriete plek uitkiezen. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook andere ruimtes zoals de horeca, het zwembad, de kinderanimatie of receptie filmen. Door alle faciliteiten in beeld te brengen, wordt de beleving voor de gasten nog realistischer.

Overnachting in beeld - Phil & Flo

Digitale rondleiding voor bezienswaardigheden

Laat je expositie aan een nog groter publiek zien in een virtuele museum tour. Of laat toeristen alvast kennismaken met die historische kerk of monumenten in een digitale rondleiding voor bezienswaardigheden. Met zo’n digitale rondleiding neem je mogelijke belemmeringen bij kijkers weg en haal je ze over de streep om een bezoek te brengen. Je kunt zelf bepalen welke elementen je laat zien en waar je de kijker kennis mee wilt laten maken. Weet je niet goed welke elementen je moet kiezen? Onze experts helpen je hier graag mee. We helpen je graag onderzoeken wat voor jou het best uitpakt.

Foto - Phil & Flo

Mogelijkheden voor de toeristische sector

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor videoproducties. Phil & Flo heeft ervaring met 360 graden video’s en foto’s, VR (virtual reality), 3D rondleidingen en allerlei andere vormen hier tussenin. Het is natuurlijk afhankelijk van de vraag of opdracht welke videovorm geschikt is. We gaan daarom  graag met je in gesprek om te kijken welke videovorm bij jullie past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Video - Phil & Flo

De werkwijze van Phil & Flo

Een samenwerking met Phil & Flo begint altijd met een idee en visie. Tijdens een intake gesprek bespreken we jullie ideeën, wensen en doelen. Vervolgens werken we aan een technisch kader om de opdracht te vormen. Als de opdracht is gevormd, maak je kennis met een van onze creative producers, die je door het proces begeleidt. Met de creative producer beginnen we met een creatieve sessie waarin wordt bepaald hoe de kaders voor de virtuele rondleiding toerisme worden ingekleurd. Wie en wat gaan we filmen? Houden we interviews of kiezen we voor een voice-over? Alle onderdelen worden verzameld en aan elkaar verbonden in een wireframe. Op basis van het wireframe maakt de creative producer afspraken over de benodigde mensen en locaties en wordt een draaiboek gemaakt.

Script - Phil & Flo

De kosten voor een virtuele rondleiding voor toerisme

De kosten van een interactieve rondleiding toerisme zijn afhankelijk van de wensen en eisen. Phil & Flo stelt een offerte op maat op, een vast bedrag is er niet. Een persoonlijke offerte is dé manier om concreet inzicht te bieden in de kosten. Er zijn namelijk meerdere factoren die invloed hebben op de prijs. Phil & Flo werkt met eerlijke tarieven en is volledig transparant.

Wij denken graag met je mee over een uniek en origineel concept, dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Onze expertise wordt ingezet voor het beste concept. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte - Phil & Flo
Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.