Smakelijke virtuele rondleiding

Bied gasten dé online beleving van het restaurant, grand café of brasserie al voordat ze er zijn geweest, met een digitale rondleiding gemaakt door Phil & Flo. Laat ze alvast proeven hoe smaakvol jouw restaurant is.
Sunita - Phil & Flo

Wat houdt een digitale rondleiding door een restaurant in?

Met een digitale rondleiding door het restaurant, kunnen gasten op een rustige, overzichtelijke manier alvast kennismaken. Ze ervaren de sfeer en kunnen alle mogelijkheden van het restaurant bekijken. Laat de gasten alvast digitaal hun plek uitkiezen en geef ze de eerste aanzet om het restaurant te bezoeken. Een virtual restaurant tour is de meest realistische digitale weergave van jouw bedrijf. Dit zorgt voor vertrouwen, waarmee je sneller reserveringen kunt binnenhalen.

JDE - Phil & Flo

Mogelijkheden voor een virtuele tour door mijn restaurant

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor virtuele restaurant tours. Phil & Flo heeft ervaring met 360 graden video’s en foto’s, VR (virtual reality), 3D rondleidingen en ook interactieve tours. Het is afhankelijk van de vraag of opdracht welke videovorm geschikt is. Laat je alleen het restaurant zien, of ga je voor de gehele beleving inclusief ontvangst en mice-en-place? We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke videovorm bij jullie restaurant, café, hotel of brasserie past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Script - Phil & Flo

De werkwijze van Phil & Flo voor een smakelijke digitale rondleiding

Een samenwerking voor een digitale rondleiding in een restaurant, begint altijd met het delen van een idee en visie. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw ideeën, wensen en doelen. Daarna werken we aan een technisch kader om de opdracht vorm te geven. Als de opdracht is bepaald, maak je kennis met een van onze creative producers. De creative producer begeleidt je door het verdere proces. Met de creative producer begin je met een creatieve sessie, waarin wordt bepaald hoe de kaders voor de virtuele rondleiding toerisme worden ingekleurd. Wat gaan we precies filmen? Gebruiken we een voice-over of zetten we figuranten in? Alle onderdelen worden verzameld en aan elkaar verbonden in een wireframe. Op basis daarvan maakt de creative producer afspraken over de benodigde mensen en locaties en wordt een draaiboek gemaakt.

Concept - Phil & Flo

Kosten voor een virtuele rondleiding door een restaurant

Een virtuele restaurant tour kan verschillende vormen hebben. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de wensen en eisen van het bedrijf. Richt je je op de sfeer, op de producten of een combinatie? Wij werken met offertes op maat. Een persoonlijke offerte is dé manier om concreet inzicht te bieden in de kosten. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de prijs. Phil & Flo werkt met eerlijke tarieven en is volledig transparant. Lees hier meer over virtuele tours.

Onze creatives denken graag met je mee over een uniek, verrassend concept, dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Onze expertise wordt ingezet voor het beste concept. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte - Phil & Flo