Rondleiding door huizen of gebouwen

In de vastgoed en makelaardij branche wordt vaak gebruik gemaakt van foto’s, maar je kan een nog betere eerste indruk geven… Namelijk met een virtuele tour. Door geinteresseerden een huis of gebouw virtueel te laten bezichtigen, krijgen ze meteen een beter beeld van de ruimtes. Verleid potentiële kopers nog sneller om een bezichtiging te plannen.

Digitale rondleiding met een makelaar

Een virtuele rondleiding in een huis met een makelaar betekent: direct meer informatie voor de potentiële kopers. De makelaar kan meteen inzicht bieden in alle ins en outs en mogelijkheden tot verbouwing. De virtuele tour met makelaar zal sneller zorgen voor een volgende stap in de aankoop naar een woning of bedrijfspand.

Mogelijkheden bij Phil & Flo

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor virtuele vastgoed tours. Phil & Flo heeft ervaring met 360 graden video’s en foto’s, VR (virtual reality), 3D rondleidingen en interactieve video. Het is afhankelijk van de vraag of opdracht welke videovorm geschikt is. We gaan daarom graag met je in gesprek om te kijken welke videovorm bij jullie vastgoed of makelaardij bedrijf past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De werkwijze van Phil & Flo

Een samenwerking tussen jou en Phil & Flo begint altijd met het delen van een idee en visie. In een intakegesprek bespreken we de ideeën, wensen en doelen. Daarna kunnen we gaan werken aan een technisch kader om de opdracht te vormen. Als de opdracht vaststaat, maak je kennis met een van onze creative producers. Zij begeleiden je door het verdere proces. Met de creative producers beginnen we met een creatieve sessie, waarin wordt bepaald hoe de kaders voor de virtuele rondleiding toerisme worden ingekleurd. Wat gaan we filmen? Gebruiken we een voice-over of zetten we figuranten in? Alle onderdelen worden verzameld en aan elkaar verbonden in een wireframe. Op basis daarvan maakt de creative producer afspraken over de benodigde mensen en locaties en wordt een draaiboek gemaakt.

Kosten voor een virtuele rondleiding voor een makelaar

Een virtuele tour door een gebouw kan verschillende vormen hebben. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de wensen en eisen van het bedrijf. Gaat het om één tour, meerdere tours of wil je een aantal tours bundelen? Wij werken met offertes op maat. Een persoonlijke offerte is dé manier om concreet inzicht te bieden in de kosten. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de prijs. Phil & Flo werkt met eerlijke tarieven en is volledig transparant.

Wij denken graag met je mee over een uniek en origineel concept, dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Onze expertise wordt ingezet voor het beste concept. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Victor - Account Director

Tijd om jouw marketing naar een hoger niveau te trekken? Laten we kijken waar kansen liggen voor jouw business in een vrijblijvend gesprek. Ik vertel je graag meer over het effect van strategische video op je autoriteit, vindbaarheid, en leadgeneratie.