Virtuele tour laten maken voor hotels

De eerste indruk is de belangrijkste. Laat je gasten digitaal kennismaken met de sfeer in het hotel en laat ze wandelen door de ruimtes. Geef ze alvast een voorproefje met een virtuele tour of interactieve video.

Wat kan een virtuele tour door een hotel opleveren?

Met een virtuele tour door je hotel maak je echt indruk op de kijker. Een mens onthoudt dat wat hij ervaart gemiddeld 75% meer, dan dat wat hij hoort of leest. Je biedt de kijkers een levensechte ervaring van alle faciliteiten en laat ze alvast sfeer proeven.

In een virtuele rondleiding van het hotel kunnen we alles in beeld brengen. De ruimtes binnen, het terras buiten, de vergaderzalen, sport- en wellnessruimtes, het restaurant en natuurlijk de hotelkamers. Laat ze ontdekken welke services het hotel te bieden heeft.

Payconiq - Phil & Flo

De mogelijkheden bij een digitale rondleiding door jouw hotel

Er zijn veel creatieve mogelijkheden voor het maken van een virtuele tour. Een virtuele rondleiding is mogelijk in VR, 360 graden of interactieve video. Jij bepaalt welke faciliteiten van het hotel in beeld worden gebracht. De kijker bepaald hoe hij hierin wil navigeren. Phil & Flo is specialist in het maken van virtuele tours, wij helpen je graag met het onderzoeken van de mogelijkheden voor jouw hotel.

JDE - Phil & Flo

De werkwijze van Phil & Flo

Onze samenwerking begint met een idee en visie. Tijdens een intake gesprek bespreken we alle ideeën, wensen en doelen. Daarna werken we aan een technisch kader om tot de uiteindelijke opdracht te komen. Als de opdracht duidelijk is, maak je kennis met een van onze creative producers, die je door het proces begeleidt. Dit begint met een creatieve sessie waarin wordt bepaald hoe de kaders voor de virtual hotel tour worden ingekleurd. Wat en wie gaan we filmen? Kiezen we voor interviews of een voice-over? Alles wordt verzameld in een wireframe, waarin alle onderdelen van de interactieve tour aan elkaar worden verbonden. Op basis van het wireframe maakt de creative producer afspraken over de benodigde mensen en locaties en wordt alles vastgelegd in een draaiboek.

Concept - Phil & Flo

Kosten online hotel tour

De kosten van een online hotel tour zijn afhankelijk van jouw wensen en eisen. Phil & Flo stelt een offerte op maat op, er is geen vast bedrag. Een persoonlijke offerte is de enige manier om je concreet inzicht te bieden in de kosten. Er zijn namelijk veel factoren die invloed hebben op de prijs. We werken met eerlijke tarieven en zijn volledig transparant.

Natuurlijk denken wij met je mee over een uniek en origineel concept. Zodat het voldoet aan jouw wensen en eisen. Onze expertise wordt ingezet voor het beste concept. Wil je meer weten? Neem dan contact op! De offerte is volledig vrijblijvend.

Vrijblijvende offerte - Phil & Flo