Virtuele tour door een fabriek

Een virtuele tour door een fabriek is een mooie manier om je als bedrijf op een rustige, overzichtelijke manier te presenteren. Laat (potentiële) nieuwe klanten of bezoekers in alle rust zien wat je in huis hebt. Van de producten en showroom tot  de fabriekshal. Een virtuele rondleiding geeft op interactieve wijze een volledig beeld van het bedrijf.

Een digitale rondleiding door jouw fabriek of brouwerij

Met een digitale rondleiding door een fabrieken of brouwerijen, kunnen kijkers het bedrijf op afstand ervaren. Als bedrijf bepaal je zelf welke ruimtes, processen en producten je laat zien en welke informatie je deelt. Dit kan door middel van tekst, beeld en geluid. Hoe meer relevante informatie je deelt, hoe meer je mogelijke vragen minimaliseert. Hiermee vergroot je het vertrouwen van (potentiële) klanten en verhoog je conversies van bezoekers.

Fabriek in beeld - Phil & Flo

Mogelijkheden bij Phil & Flo

Er zijn veel creatieve mogelijkheden voor het maken van een virtuele tour voor een brouwerij of fabriek. Een virtuele rondleiding door een brouwerij is mogelijk in de vorm van een interactieve video, 360 graden of als Virtual Reality. Samen met onze creative producers ga je kijken welke onderdelen van het bedrijf in beeld worden gebracht. De kijker bepaald hoe hij hierin wil navigeren. Phil & Flo is expert in het maken van digitale rondleidingen, wij helpen je graag met het onderzoeken van de mogelijkheden voor jouw fabriek of brouwerij.

Script - Phil & Flo

De werkwijze van Phil & Flo

De samenwerking met Phil & Flo begint met het delen van een idee en visie. Tijdens een intakegesprek met onze adviseurs bespreken we jullie ideeën, wensen en doelen. Als we dit concreet hebben gemaakt, gaan we werken aan een technisch kader om de opdracht te vormen. Als de opdracht staat, maak je kennis met een van onze creative producers die je door het proces gaat begeleiden. Met de creative producer wordt een creatieve sessie gehouden waarin wordt bepaald hoe de kaders voor de virtuele rondleiding fabriek of brouwerij worden ingekleurd. Wie en wat gaan we filmen? Zetten we een voice-over in of houden we interviews? Alle onderdelen worden verzameld en aan elkaar verbonden in een wireframe. Op basis van dit wireframe maakt de creative producer samen met jou afspraken over de benodigde mensen en locaties en wordt een draaiboek gemaakt.

Concept - Phil & Flo

Kosten voor een virtuele rondleiding door een fabriek

De kosten van een digitale rondleiding van een brouwerij of fabriek, zijn afhankelijk van de wensen en eisen van het bedrijf. Wij werken met offertes op maat. Een persoonlijke offerte is dé manier om concreet inzicht te bieden in de kosten. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de prijs. Phil & Flo werkt met eerlijke tarieven en is volledig transparant.

Wij denken graag met je mee over een uniek, verrassend concept, dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Onze expertise wordt ingezet voor het beste concept. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte - Phil & Flo