Pharmerit draagt zorg

Pharmerit brengt specialisten op het gebied van medicatie en therapie samen. Als verbindende partij beweegt Pharmerit de pharmaceutische branche om de nodige veranderingen teweeg te brengen. Wij van Phil & Flo helpen Pharmerit met het verbeelden en uitleggen van deze belangrijke ontwikkelingen. Het succes van bijvoorbeeld de Patient Centricity campagne mag blijken uit onze finale plek voor de Digital Awards 2021 van The PM Society.

Patient Centricity

Patient Centricity is het centraal stellen van de patiënt doorheen de ontwikkelingen, en implementatie van nieuwe medicatie. In elke fase moeten de patiënt en zijn beleving centraal staan. Om dit concept en de implementatie ervan goed uit te leggen, maakten wij een interactieve brochure voor Pharmerit. Het voordeel van een interactieve brochure? Een prachtige samensmelting van animatie, foto-, tekst- en filmelementen. Zo kan je allerlei losse vormen van content samenbrengen in één brochure waarin je de doelgroep stapsgewijs en op een speelse manier je verhaal kunt vertellen.

Een goed begin is het halve werk

Om een goede interactieve brochure te maken, starten we met een wireframe. Hierin schetsen we het skelet van de interactieve brochure. Zo kunnen we de gewenste klantbeleving en volgorde van content goed op elkaar laten aansluiten. Vervolgens kijken we naar waar welke vorm van content het beste aansluit bij de verschillende fasen in de brochure. In dit geval werkten we met animaties, teksten en afbeeldingen.

Kijkersroute

Samen met Pharmerit zochten we de perfecte balans tussen sturing en kijkersvrijheid. Om de kijker snel mee te nemen in de wereld van Patient Centricity, opent de brochure met een uitleganimatie. Vervolgens kan de kijker zelf in het hoofdmenu een verdiepingsslag maken om zo meer te leren over specifieke onderdelen. Tot slot wordt de bezoeker uitgenodigd om vrijblijvend contact op te nemen met experts van Pharmerit.

Impact maken

Dat Pharmerit impact heeft gemaakt met de Patient Centricity campagne is niet alleen uit goede kijkcijfers en reacties af te leiden. De Patient Centricity campagne is finalist voor de Digital Awards 2021 van The PM Society. Een organisatie die zich inzet voor betere communicatie in de zorg om zo de zorg zelf te verbeteren. Natuurlijk zijn ook wij van Phil & Flo hier enorm trots op. Beleef de brochure zelf en laat ons weten wat je vindt!