Kenniscentrum Biobased Economy

Hanzehogeschool Groningen faciliteert het kenniscentrum Biobased Economy. In dit kenniscentrum werken studenten, vakexperts en ondernemers samen om werk te maken van een gezondere en meer duurzame samenleving. Deze introductie klonk ons als muziek in de oren, dus na een leuke kennismaking kwam een samenwerking tussen Hanze en Phil & Flo tot stand!

Creatieve samenwerking

Sanne, communicatiespecialist bij de Hanze gaf ons de opdracht om drie hippe & pakkende 2D animaties te maken over de Andes Lupine, een bijzondere plant met veel unieke eigenschappen. Naast deze drie animaties, mochten we het project aftrappen met een animatie over Rob van Haren een van de ‘’godfathers’’ van de Andes Lupine.

Rob van Haren

Rob is een pionier als het gaat om innovatieve projecten op het gebied van duurzaamheid. Door zijn succes met onder andere de Andes Lupine, Vroeg Sanne ons om een animatie te wijden aan deze succesvolle ondernemer, onderzoeker en docent. Waarom? Rob van Haren is voorgedragen voor een landelijke prijs voor lectoren die een aanzienlijke bijdrage hebben geleverd aan onderwijs en onderzoek. Deze prijs heeft als doel om de impact van praktijkgericht onderzoek op de samenleving zichtbaarder te maken, en de rol van onderzoek en innovatie binnen het onderwijs te benadrukken. Benieuwd waarom Rob moet winnen? Bekijk de animatie en oordeel zelf!

Andes Lupine

De Andes Lupine is een superplant. De vele voordelen die deze plant met zich meebrengt was aanleiding om drie pakkende animaties te wijden aan de plant en haar voordelen. Hierbij was het belangrijk dat de animaties los van elkaar inzetbaar zijn, maar daarnaast elkaar ook complementeren. Het moment suprême was een grote wereldwijde bijeenkomst met als thema… je raadt het al: de Andes Lupine!

Styling

Belangrijk om ook nieuwe, jonge onderzoekers en geïnteresseerden aan te spreken is een hippe animatiestijl. Deze stijl hebben we aangevuld met een jonge, hippe voice-over stem. Oordeel zelf & laat ons weten heo we jou kunnen helpen!

Andere partners in de onderwijs branche
Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.