Douwe Egberts Commercial

Voor Douwe Egberts hebben we voor de zakelijk gebruiker een commercial gemaakt die de voordelen van de Douwe Egberts oplossingen goed en smaakvol weergeven. We hebben gekozen voor een ambachtelijke aanpak in de film, met ambachtelijke beelden. Daarnaast is de eindgebruiker ook duidelijk zichtbaar als tevreden koffie liefhebber.

Vraagstuk

De klant heeft ons gevraagd een promotiefilm of commercial te produceren waarin het nieuwe koffiesysteem wordt gepresenteerd. De doelgroep is uiteenlopend, van hotelketens tot aan bedrijfskantines. Echter de doelgroep bevindt zich over de hele wereld. We hebben de promotiefilm daarom in meer dan vijtig (!) variaties en talen opgeleverd. Check hiernaast bijvoorbeeld de Japanse versie!

Resultaat

De films zijn in meerdere landen door de accountmanagers van Douwe Egberts ingezet. Het effect van de films heeft duidelijk geresulteerd in meer verkopen, de verschillende landen zijn zeer tevreden met het resultaat.

Achter de schermen

We werken bij Phil & Flo uitsluitend met video en film professionals. Zie hier de belichting van het ambachtelijke shot van de de koffiemeester.

Nederlandse versie

Bekijk hier de totale film in het Nederlands. Ben je ook geïnteresseerd in een goede promotiefilm voor je organisatie? Bel vrijblijvend met onze adviseurs over de mogelijkheden.

 

Suzan - Co-founder

Als Co-founder van Phil & Flo ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking. Met mijn achtergrond als Ortho-pedagoog is mijn branche specialisme Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.
085 273 8331 hallo@philenflo.nl
Groningen
Oude-Boteringestraat 71
9712 GG Groningen
Amsterdam
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
Eindhoven
Hurksestraat 64
5652 AL Eindhoven
Copyright 2021 - Phil & Flo - kvk nr: 80801331 btwnr: NL861804983B01