Douwe Egberts Commercial

Voor Douwe Egberts hebben we voor de zakelijk gebruiker een commercial gemaakt die de voordelen van de Douwe Egberts oplossingen goed en smaakvol weergeven. We hebben gekozen voor een ambachtelijke aanpak in de film, met ambachtelijke beelden. Daarnaast is de eindgebruiker ook duidelijk zichtbaar als tevreden koffie liefhebber.

Vraagstuk

De klant heeft ons gevraagd een promotiefilm of commercial te produceren waarin het nieuwe koffiesysteem wordt gepresenteerd. De doelgroep is uiteenlopend, van hotelketens tot aan bedrijfskantines. Echter de doelgroep bevindt zich over de hele wereld. We hebben de promotiefilm daarom in meer dan vijftig (!) variaties en talen opgeleverd. Check hiernaast bijvoorbeeld de Japanse versie!

Resultaat

De films zijn in meerdere landen door de accountmanagers van Douwe Egberts ingezet. Het effect van de films heeft duidelijk geresulteerd in meer verkopen, de verschillende landen zijn zeer tevreden met het resultaat.

Achter de schermen

We werken bij Phil & Flo uitsluitend met video en film professionals. Zie hier de belichting van het ambachtelijke shot van de de koffiemeester.

JDE filmopnames - Phil & Flo

Nederlandse versie

Bekijk hier de totale film in het Nederlands. Ben je ook geïnteresseerd in een goede promotiefilm voor je organisatie? Bel vrijblijvend met onze adviseurs over de mogelijkheden.

Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.