Waste is only waste, if we waste it

Een circulaire afvalbak die 100% recyclebaar is, een ook nog eens een prachtig design heeft. Klinkt goed toch? Dat vonden wij ook toen we gebeld werden door de mensen van BinBin. De afvalbakken van BinBin zijn de paradepaardjes wanneer het gaat om afval scheiden op een duurzame manier. Deze prachtige bakken zijn namelijk gemaakt van 100% recyclebaar staal en bamboe, en is maatschappelijk verantwoord gebouwd. Dit doen ze door in een fabriek in Nederland te produceren en de afstand tot jouw stoep te verkleinen.

Een strak design verdient een strakke 3D animatie

Dit Dutch Design hoogstandje is speciaal ontwikkeld voor de zakelijk markt en is eenvoudig af te stemmen op verschillende gebruikersbehoeften. Wij werden gevraagd om de unieke eigenschappen in een strakke 3D animatie te verpakken. Dat is goed gelukt als je het ons vraagt! Met een afvalbak van BinBin hoef je als organisatie de afvalbak niet meer weg te moffelen in een hoekje.

Hoe laat je die modulairiteit zien?

De afvalbak heeft een geniaal systeem. Alle componenten kunnen namelijk gescheiden en gecombineerd worden. Dit zorgt voor een hoge flexibiliteit van het systeem. Je hoeft nooit meer een nieuwe bak te kopen, want de bak past zich aan jouw behoeften aan. Groeit je bedrijf? Dan plak je er nieuwe modules aan. Krijg je een nieuwe afvalstroom? Idem dito. Deze modulaire functies lenen zich perfect voor een 3D animatie. Animatie zorgt dat we alle modules los van elkaar kunnen trekken, en dit op een dynamische manier te visualiseren.

Clean design, veelzijdige film

BinBin heeft internationale ambities. Dankzij de pakkende animatie met een clean design, hebben ze een effectief middel om de internationale markt te betreden. Geen gedoe met taalbarrières, maar vlotte video’s die ze kunnen inzetten bij iedere bedrijfspresentatie, marketingcampagne of elevator pitch.

Een 3D animatie voor jouw product?

Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.