Werken bij Beter Bed

Een kijkje in de keuken zegt veel meer over je organisatie dan een standaard vacaturetekst. Een Employer Branding film is daarom dé manier om kandidaten te overtuigen om bij jou te komen werken. En dat is precies de reden waarom Beter Bed bij Phil en Flo aanklopte.

De opdracht

Beter Bed is met zijn vele vestigingen altijd op zoek naar nieuw talent. Om de vacatures snel in te vullen, is Phil & Flo gevraagd om mee te denken over de inzet van video hierbij. Met een Employer Branding film krijgt Beter Bed de middelen om de doelgroep te bereiken op een onderscheidende manier.

Waarom een Employer Branding film?

In een Employer Branding film kun je mogelijke kandidaten een sfeervolle blik geven over de organisatie. Het werkt goed om dagelijkse werkzaamheden te laten zien, maar ook alle leuke dingen tijdens werk, in de pauze of na het werk, zoals een gezellige borrel of sporten, en welke doorgroeimogelijkheden er zijn binnen het bedrijf. Met de juiste mix van beelden van de werkvloer, interviews die we houden met huidige werknemers en passende achtergrondmuziek, enthousiasmeer en motiveer je kandidaten om te solliciteren.

Vorm geven aan de Employer Branding films?

Om te bepalen hoe de films worden ingevuld, is het goed om eerst te inventariseren: Wat zijn de doelstellingen? Welke vacatures gaan we gebruiken? Wat is interessant is om te zien voor de kijker?

Tijdens een creatieve sessie met Beter Bed werd besloten om in te gaan op de vacatures Chauffeur / Bezorger én Verkoper bij Beter Bed. Echte medewerkers komen aan het woord om te vertellen over het leukste aan hun baan bij Beter Bed. Zij nemen ons mee in hun werkdag. Voor een krachtige, relevante video, is een lengte van maximaal 1 minuut perfect. Het totale concept deelden we met de klant en we kregen een GO! Tijdens een dynamische opnamedag op locatie bij Beter Bed, onderweg naar een klant én bij de klant thuis, schoten we toffe beelden. De edit kon beginnen!

Beter Bed - Phil & Flo

Employer Branding film Chauffer / Bezorger bij Beter Bed

In de film Chauffeur / Bezorger bij Beter Bed volgden we een chauffeur tijdens een werkdag. De werkzaamheden komen in beeld, maar ook de chauffeur en bijrijder komen aan het woord. De kijker, de ideale kandidaat, moet zich kunnen herkennen in de werknemers in de video. Belangrijk was om goed naar voren te laten komen wat voor profiel de geschikte kandidaat heeft: service- en klantgericht, een aanpakker, samenwerker en iemand met eigenaarschap. Tobias en Jeffrey vertellen je alles over hun baan bij Beter Bed!

Employer Branding film Verkoper bij Beter Bed

In de film verkoper bij Beter Bed volgen we de werkdag van verkoopster Amanda, filiaalhouder Dave en slaapadviseur Roshan. Zij vertellen je over dagelijkse werkzaamheden, uitdagingen tijdens het werk, wat het zo leuk maakt, de kansen en (doorgroei)mogelijkheden. Maar niet alleen de medewerkers komen in beeld, ook de sfeer die er hangt is belangrijk om een goed beeld te geven van het werk als Verkoper bij Beter Bed.

Employer Branding film voor jouw organisatie?

De oplevering van de twee films en de prettige samenwerking met Beter Bed, vierden we met taart! Ben jij benieuwd hoe een Employer Branding film jouw organisatie kan helpen aan nieuw talent? Maak gebruik van ons gratis, vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts denken graag met je mee!