IPPON Personeelszaken onderwijs - 2D animatie

IPPON is dé specialist voor vervanging van personeel in het onderwijs. Daarnaast zijn ze voor de student een ‘vangnet’ zodra ze net afgestudeerd zijn en nog niet precies weten waar ze willen werken. Maar hoe precies breng je dit verhaal bij de student? Phil & Flo gaf het antwoord: een 2D animatie promofilm.

Aan de slag

IPPON heeft de route al helemaal helder, maar weet nog niet hoe het verhaal vertelt moet worden aan de student. Tijdens een eerste call werd al veel duidelijk. De 2D animatie wordt vooral gericht op net afgestudeerden van de PABO, toekomstige docenten. De 2D animatie informeert over het onderscheidend vermogen en het gemak van de diensten van IPPON. Zo moet duidelijk worden dat IPPON zoekt naar zowel losse klussen of een vaste baan en dat de klant de regie over zijn eigen werkagenda houdt. Daarnaast regelt IPPON de administratieve zaken en blijven ze ondersteunen bij alle bijkomende zaken.

IPPON - Phil & Flo

De stijl van de 2D animatie

Administratieve zaken zijn belangrijk, maar bovenal moet de animatie uitstralen dat onderwijs leuk is! IPPON spreekt met net afgestudeerden een jonge doelgroep aan. Belangrijk dus om een hippe animatiestijl neer te zetten. Voor de karakters in de animatie creëerden we een unieke stijl. De uitdrukkingen op de gezichten zijn gedetailleerd, opgewekt en vrolijk. De kleuren in de animatie zijn speels en passen perfect bij de huisstijlkleuren van IPPON.

De unieke stijl vulden we aan met een jonge, enthousiaste voice-over stem. Daarnaast mocht de video niet te lang duren. De 2D animatie promovideo duurt 60 seconden. Precies lang genoeg om de boodschap helder over te brengen én de aandacht van de kijker vast te houden.

IPPON - Phil & Flo
Andere partners uit de onderwijs branche
Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.

Contact

Wil je ook meer informatie over een 2D animatievideo voor jouw organisatie? Neem contact op of bel onze adviseurs 085 273 8331