De wereld van Inge

Even terug in de tijd

Het begon bij het volgen van de opleiding hbo-communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Een leuke en leerzame tijd. Dankzij mijn stage als jr. communicatiemedewerker en de minor Eventmanagement heb ik geleerd wat aanpakken is. Daarna ben ik accountmanager geweest bij een communicatiebureau. Hier heb ik geleerd hoe ik een adviserende rol tot mij moest nemen. Vervolgens maakte ik een frisse start bij Phil & Flo. Hier leer ik elke dag wat nieuws.

Trots momentje

Ik ken meerdere trotse momenten bij Phil & Flo. Voor K3 Pebblestone had ik een script en animatie opgeleverd waar geen feedback op werd gegeven. Toen dacht ik echt ‘wauw we zaten perfect op 1 lijn’. Dat voelt goed als ik prettig kan levelen met een klant. Extra bevestiging kreeg ik door allemaal 10-en in de review van de klant te krijgen. Toen was ik écht trots.

Karaktertje op zich

Hoe ben ik te beschrijven? Ik zou zeggen, bel mij maar op dan ondervind je het meteen! Even zonder grappen.. Ik ben een flexibele, spontane en leergierige projectmanager. Ik luister en praat graag. Zo maak ik altijd eerst kennis met je zodat ik weet wie je bent, wat je functie is en waar je je graag mee bezig houdt. Ik ben erg punctueel. Ik maak planningen, lijstjes en afspraken en kom ze vervolgens allemaal na.

Download vCard