Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO is voor ons zeer belangrijk. De basis van ons team is hierop gestoeld. Vanuit FreshTV (hoe we eerder heetten) begon dit te spelen. Teamleden die ongemakkelijk werden om hun tijd te investeren in organisaties waar ze totaal niet achter stonden. Sowieso waren we het snel eens dat klimaatverandering geen hoax is en dat klimaatverwoestende organisaties de eerste zijn die we moesten blocken. Daarnaast kwamen er vragen over andere maatschappelijke vraagstukken en integriteit. We zijn hier zeer bewust mee bezig en zullen ons uiteraard meebewegen met de gedachtes van ons team en de buitenwereld.

Met wie we graag samenwerken

Wij vinden dat iedereen met wie we samen werken een bijdrage zou kunnen leveren aan het verbeteren van de wereld. Dit betekent dat wij de keuze maken om te werken voor klimaatvriendelijke organisaties, integere organisaties en organisaties die de gezondheid van mensen zeer serieus nemen.

Phil & Flo Maatschappelijk verantwoord?

Wij werken elke dag aan een betere wereld. Waaronder het klimaat. Elke dag kijken wij kritisch wat we kunnen verbeteren. Maar dit is wat we nu al doen:

Wij rijden elektrisch (groene stroom), huurauto’s compenseren we via Treesforall.
Wij verbruiken op onze kantoren groene stroom en gas. Wij compenseren dit (extra) via Loyaltree.
Wij zijn (bijna) paperless, het papier met ons drukwerk is ECO papier/ CO2 neutraal.
Onze relatiegeschenken zijn duurzaam, ECO en Maatschappelijk verantwoord https://join-the-pipe.org/
Wij participeren in het energietransitiefonds.

Ook spreken we ons uit voor een duurzame wereld, zie de post van Peter de Graaf op LinkedIn

Uitsluitingen

Uiteraard zijn er een aantal branches die we uitsluiten van onze creativiteit; Olie industrie, Tabak industrie, Olie verwerkende industrie, Beleggings-instituten die meer dan 20% investeren in Olie/ wapen aandelen, Wapen industrie, Plastic (op oliebasis) verwerkende industrie (als er alternatieven zijn), Greenwashing (het laten lijken dat je duurzaam bent, maar dit niet bent), Politieke partijen zonder goed antwoord op duurzaamheid, ethiek en vluchtelingenbeleid.

 

Peter - Co-founder

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.
Copyright 2021 - Phil & Flo