Film en animatie voor de gezondheidszorg en pharmacie

Goede zorg vinden we vanzelfsprekend hier in Europa. We hebben het hier fantastisch voor elkaar. Dat betekent ook dat er tijd en geld is voor onderzoek die weer kan worden gebruikt in de rest van de wereld. Om wereldwijd ziektes uit te bannen is een goede en eerlijke pharmaceutische industrie belangrijk. Daarom werken wij graag samen met zorg & pharma bedrijven om doorbraken en oplossingen te communiceren door middel van virtuele tour, interactieve brochures, animatiefilms en videofilms.

Samenwerking

Vanuit onze passie en behoefte om bij te dragen aan innovatieve gezondheidszorg proberen wij dagelijks weer te excelleren. Of wij beter zijn dan onze concurrenten? Geen idee, wij focussen ons puur om elke dag beter te worden in ons eigen werk. Dat doen wij door middel van een plezierige samenwerking, waarin wij vanuit intrinsieke motivatie willen weten wat jij wilt vertellen. Wij willen je begrijpen en met jouw boodschap impact maken op het gebied van gezondheid, welzijn en pharmacie.

UMCG - Phil & Flo

Interactieve oplossingen voor Pharma

Hoe bereik je je doelgroep met nieuwe doorbraken, of hoe trek je nieuwe sponsors aan? Met een interactieve en intuïtieve brochure van Phil & Flo. Het belang van farmaceutische bedrijven met ethische doelstellingen en ethische managementdoelen is in ieders belang. Daarom is ons team bereid om jou te helpen bij het produceren van marketing middelen die impact maken bij je doelgroep. Bekijk deze interactieve brochure van Pharmerit (Open Health) hiernaast.

Oplossing animatiefilms

Medische wetenschap bevat vaak een bepaalde mate van complexiteit. Wij bieden de vertaalslag om complexe materie op een laagdrempelige manier inzichtelijk maken. Op deze manier helpen wij jou om innovatie te accelereren. Animatie biedt een enorm krachtig communicatiemiddel, of dit nu om patiëntcommunicatie, uitleg over een doorbraak, of het overtuigen van behandelaren gaat. Samen met jou creëren we een naadloos aansluitende stijl en script om de gewenste impact te bereiken. Dit gieten we in een passende stijl om jouw communicatiedoelstelling te behalen.

Veelzijdige oplossingen

Voor iedere managementdoelstelling maken wij maatwerk producten die effectief bijdragen aan het behalen hiervan. Iedere doelstelling vergt namelijk een andere aanpak. Wil jij je doelgroep op een educatieve manier informeren? Wil jij je doelgroep op ongeëvenaarde wijze service bieden? Ons multidisciplinaire team heeft naast het vermogen om strategisch mee te denken, het vermogen om volledig in huis maatwerk te leveren.

Onderwijs in medische communicatie

Digitaal ondersteunde onderwijsvormen is een steeds belangrijker thema in de medische wereld. De kracht van visuele middelen wordt steeds duidelijker en bij de juiste inzet wordt dit effectief ingezet. Met onze maatwerk oplossingen kunnen medische communicatiespecialisten het beste medisch onderwijs bieden aan hun medewerkers, patiënten en cliënten.

Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.
Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door Phil & Flo: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van Phil & Flo verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
- Martine Bouwman, Hoofd marketing @ PRA Health Sciences
Bij NetwerkZ hebben wij erg prettig samen gewerkt met Phil & Flo. Ik zou ze zeker aanraden, een tof bedrijf met een mooie visie en vooral fantastische video's!
- Frank van Veen, Co-founder @ NetwerkZ
We zijn ontzettend positief over jullie. Vanaf het begin hebben jullie met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was.
- Stephanie Bloemink, @ Familienet