De wereld van morgen leeft gezond

Goede zorg vinden we vanzelfsprekend hier in Europa. We hebben het hier fantastisch voor elkaar. Dat betekent ook dat er tijd en geld is voor onderzoek die weer kan worden gebruikt in de rest van de wereld. Om wereldwijd ziektes uit te bannen is een goede en eerlijke pharmaceutische industrie belangrijk. Daarom werken wij graag samen met zorg & pharma bedrijven om doorbraken en oplossingen te communiceren door middel van interactieve brochures, animatiefilms en videofilms. Onze specialist op het gebied van zorg en pharma is Victor. Bel hem gerust voor vrijblijvend advies op maat 085 - 273 8331.

Samenwerking

Vanuit onze passie en behoefte om bij te dragen aan innovatieve gezondheidszorg proberen wij dagelijks weer te excelleren. Of wij beter zijn dan onze concurrenten? Geen idee, wij focussen ons puur om elke dag beter te worden in ons eigen werk. Dat doen wij door middel van een plezierige samenwerking, waarin wij vanuit intrinsieke motivatie willen weten wat jij wilt vertellen. Wij willen je begrijpen en met jouw boodschap impact maken op het gebied van gezondheid en welzijn.

Employer branding UMCG

Interactieve oplossingen voor Pharma

Hoe bereik je je doelgroep met nieuwe doorbraken, of hoe trek je nieuwe sponsors aan? Met een interactieve en intuïtieve brochure van Phil & Flo. Het belang van farmaceutische bedrijven met ethische doelstellingen en ethische managementdoelen is in ieders belang. Daarom is ons team bereid om jou te helpen bij het produceren van marketing middelen die impact maken bij je doelgroep. Bekijk deze interactieve brochure van Pharmerit (Open Health) hiernaast.

Oplossing animatiefilms

Medische wetenschap bevat vaak een bepaalde mate van complexiteit. Wij bieden de vertaalslag om complexe materie op een laagdrempelige manier inzichtelijk maken. Op deze manier helpen wij jou om innovatie te accelereren. Animatie biedt een enorm krachtig communicatiemiddel, of dit nu om patiëntcommunicatie, uitleg over een doorbraak, of het overtuigen van behandelaren gaat. Samen met jou creëren we een naadloos aansluitende stijl en script om de gewenste impact te bereiken. Dit gieten we in een passende stijl om jouw communicatiedoelstelling te behalen.

Veelzijdige oplossingen

Voor iedere managementdoelstelling maken wij maatwerk producten die effectief bijdragen aan het behalen hiervan. Iedere doelstelling vergt namelijk een andere aanpak. Wil jij je doelgroep op een educatieve manier informeren? Wil jij je doelgroep op ongeëvenaarde wijze service bieden? Ons multidisciplinaire team heeft naast het vermogen om strategisch mee te denken, het vermogen om volledig in huis maatwerk te leveren.

Onderwijs in medische communicatie

Digitaal ondersteunde onderwijsvormen is een steeds belangrijker thema in de medische wereld. De kracht van visuele middelen wordt steeds duidelijker en bij de juiste inzet wordt dit effectief ingezet. Met onze maatwerk oplossingen kunnen medische communicatiespecialisten het beste medisch onderwijs bieden aan hun medewerkers, patiënten en cliënten.

 

Victor - Account Director

Tijd om jouw marketing naar een hoger niveau te trekken? Laten we kijken waar kansen liggen voor jouw business in een vrijblijvend gesprek. Ik vertel je graag meer over het effect van strategische video op je autoriteit, vindbaarheid, en werkprocessen. Ik luister graag naar jouw verhaal en geef je eerlijk advies over hoe we dit het best kunnen vertalen om jouw doelgroep te informeren, activeren of te overtuigen. Bel me voor een gezellig gesprek! 085 - 273 8331