Disruptieve technische innovatie

Tech bedrijven staan aan de basis van disruptieve veranderingen. Wij zijn dan ook trots op de wijze waarop onze innovatieve Tech klanten onze expertises inzetten om hun inspirerende verhaal te verbeelden.

Vernieuwen en innoveren

Tech is vernieuwen en innoveren, nieuwe producten en oplossingen zijn zelfs zo vernieuwend dat je doelgroep een extra vertaalslag nodig heeft om het te begrijpen. Wij helpen hierbij en kennen de uitdagingen in de technologische sectoren. Victor is onze enthousiasteling en dus aanspreekpunt voor de Innovatieve Tech sector. Je kan hem direct bellen om even vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden. 085 -273 8331

Duurzaam inzetbaar

Phil & Flo stuurt op duurzame klantrelaties. Door intensieve en voornamelijk enthousiaste relaties met onze klanten kunnen we keer op keer duurzame producties maken. Producties die zowel op inhoudelijk als strategisch vlak voor geruime tijd inzetbaar zijn. Daarnaast is het fijn om tijdens de samenwerking plezier te maken en er samen iets moois van te bouwen.

Campagnematige inzet

Onze experts staan ook klaar om een strategie uit te denken om de doelgroep te bereiken met onze films. Op deze manier bereiken we jouw doelgroep precies op het moment dat ze op zoek zijn naar oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld op LinkedIn. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Interactieve brochures

Als je je innovatieve oplossing op een innovatieve manier wilt presenteren, dan is een interactieve brochure een goede oplossing. Bekijk de interactieve brochure van Pharmerit hiernaast maar eens. Zo kan je de kijker ruimte geven om te zien wat ze zelf belangrijk vinden, en doordat de kijker actief bezig is met je merk, onthoudt hij je idee of merk ook beter!

 

Victor - Consultant

Samen met jou bekijk ik hoe we video’s en animaties op de meest waanzinnige wijze kunnen vormgeven en inzetten. Ik luister graag naar jouw verhaal en geef je eerlijk advies over hoe we dit het best kunnen vertalen om jouw doelgroep te informeren, activeren of te overtuigen. Bel me voor een gezellig gesprek! 085 - 273 8331
Copyright 2021 - Phil & Flo