Film en animatie voor disruptieve technische innovatie

Tech bedrijven staan aan de basis van disruptieve veranderingen. Wij zijn dan ook trots op de wijze waarop onze innovatieve Tech klanten onze expertises inzetten om hun inspirerende verhaal te verbeelden.

Bekijk ons portfolio

Vernieuwen en innoveren

Tech is vernieuwen en innoveren, nieuwe producten en oplossingen zijn zelfs zo vernieuwend dat je doelgroep een extra vertaalslag nodig heeft om het te begrijpen. Wij helpen hierbij en kennen de uitdagingen in de technologische sectoren. Victor is onze enthousiasteling en dus aanspreekpunt voor de Innovatieve Tech sector. Je kan hem direct bellen om even vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden. 085 - 2738331 of klik op de button hieronder.

Duurzaam inzetbaar

Phil & Flo stuurt op duurzame klantrelaties. Door intensieve en voornamelijk enthousiaste relaties met onze klanten, kunnen we keer op keer duurzame producties maken. Producties die zowel op inhoudelijk als strategisch vlak voor geruime tijd inzetbaar zijn. Daarnaast is het fijn om tijdens de samenwerking plezier te maken en er samen iets moois van te bouwen.

Campagnematige inzet

Onze experts staan klaar om een strategie uit te denken om de doelgroep te bereiken met onze films. Op deze manier bereiken we jouw doelgroep precies op het moment dat ze op zoek zijn naar oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld op LinkedIn. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Interactieve brochures

Als je je technische oplossing op een innovatieve manier wilt presenteren, dan is een interactieve brochure of video een goede oplossing. Bekijk de interactieve brochure van Pharmerit hiernaast maar eens. Zo kan je de kijker ruimte geven om te zien wat ze zelf belangrijk vinden, en doordat de kijker actief bezig is met je merk, onthoudt hij je idee of merk ook beter! Of neem contact op voor de mogelijkheden van videomarketing in de vorm van video, animatie, virtual reality of een virtuele tour.

Bewezen trackrecord
Voor Bigshopper.nl hebben we een animatievideo laten maken. We zijn hierover echt oprecht heel tevreden. Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan Phil & Flo. Met een paar kleine aanpassingen aan het script, hebben ze een professionele animatievideo neergezet. Knap werk! We hebben de video als nieuwe opdracht laten vertalen naar het Engels met enkele aanpassingen. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
- Robert, Co-Founder @ Bigshopper
Goede samenwerking! Het eind resultaat is strak in elkaar gezet en educatief zonder saai te zijn. Aanrader!
- Jennifer , Head Marketing @ Showa
Zeer prettig en professioneel bedrijf. Vrij snel en goed een animatie film met ze gemaakt voor Premium Positioning. Resultaat mag er zeker wezen. Daarnaast op een fijne manier samengewerkt. 5 sterren zeker op zijn plek.
- , Co-founder @ Premium Positioning